default-image

Καταγγελία για "Κωσταλέξι", τι απαντά μέλος της οικογένειας

Κρήτη
Καταγγελία για "Κωσταλέξι", τι απαντά μέλος της οικογένειας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τις πραγματικές διαστάσεις μιας καταγγελίας που έφτασε ανώνυμα στην αστυνομία και τον εισαγγελέα Ηρακλείου ερευνούν οι αρμόδιες αρχές που τέθηκαν σε συναγερμό με βάση το ανατριχιαστικό περιεχόμενο της καταγγελίας.

Ο ανώνυμος αποστολέας έκανε λόγο για νέο Κωσταλέξι στο κέντρο του Ηρακλείου καταγγέλλοντας πως ηλικιωμένος με ψυχιατρικά προβλήματα βρίσκεται ουσιαστικά φυλακισμένος από την αδελφή του.

Η έρευνα που μεσολάβησε από την αστυνομία ανέδειξε πως ο ηλικιωμένος που φέρεται ως έγκλειστος έχει νοσηλευτεί κατά καιρούς τόσο στο ΠΑΓΝΗ όσο και σε ιδιωτικές κλινικές.

Όμως πέρα από το γεγονός ότι και τα δύο αδέλφια χρήζουν κοινωνικής και ιατρικής στήριξης καθώς ζουν σε ανθυγιεινές συνθήκες , οι καταγγελίες για εγκλεισμό δεν ευσταθούν όπως επιβεβαιώνουν και οι γείτονες.

Η αδελφή του ηλικιωμένου μάλιστα που βρίσκεται στο στόχαστρο της καταγγελίας δίνει άλλη εκδοχή για τα κίνητρα του ανώνυμου συντάκτη καθώς όπως λέει δεν αποκλείεται να πρόκειται για άτομα από το οικογενειακό τους περιβάλλον που έχουν ως στόχο την ακίνητη περιουσία τους.

Ρεπορτάζ: Έλλη Κοκάλη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News