default-image

Κιάσσος: «Το πιο σημαντικό παιχνίδι του ΟΦΗ» (video)

Ποδόσφαιρο
Κιάσσος: «Το πιο σημαντικό παιχνίδι του ΟΦΗ» (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ως το πιο σημαντικό παιχνίδι που έχει δώσει ο ΟΦΗ φέτος, χαρακτήρισε ο Κώστας Κιάσσος την φιλανθρωπική αναμέτρηση που έδωσε ο ΟΦΗ στο Καλό Χωριό με μια επίλεκτη ομάδα ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών του Λασιθίου.

Το παιχνίδι είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς τα έσοδα του αγώνα παν σε οικογένεια της περιοχής, που τα είχε μεγάλη ανάγκη για λόγους υγείας και ο αρχηγός του ΟΦΗ γνωστός για την ευαισθησία του σε θέματα φιλανθρωπίας, έδωσε συγχαρητήρια σε όλη την οικογένεια του ΟΦΗ για την συμμετοχή της σε αυτό το παιχνίδι.

Με VIDEO που ανέβασε στη σελίδα που έχει στο Facebook ο Κώστας Κιάσσος, ανέφερε για την σημασία του φιλικού αγώνα ότι «είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι που έχουμε δώσει σαν ομάδα, σαν ΟΦΗ. Είναι ότι πιο ιδιαίτερο για μένα ότι βρέθηκα σε αυτό το παιχνίδι.

Δεν ήταν η σημασία του αγώνα, αλλά ο σκοπός. Ο λόγος που έγινε. Ενα μεγάλο μπράβο σε όλη την οικογένεια του ΟΦΗ, για την συμμετοχή σε αυτό το φιλικό».

Ο Κώστας Κιάσσος, θα αγωνιστεί με την ομάδα του ΠΣΑΠ σε ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι φιλανθρωπικού χαρακτήρα που θα γίνει τη Δευτέρα στην Ιεράπετρα. Οπως λέει «θα γίνει ένα ακόμη φιλανθρωπικό παιχνίδι με τον ΠΣΑΠ τη Δευτέρα στην Ιεράπετρα, για ένα ακόμη άνθρωπο».

Να σημειωθεί ότι ο Κώστας Κιάσσος τιμήθηκε στο περιθώριο του φιλανθρωπικού αγώνα που έδωσε ο ΟΦΗ στο Καλό Χωριό για την προσφορά του στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News