default-image

Προπηλακισμοί και... Γκιρτζίκης στην ΕΠΟ!

Ποδόσφαιρο
Προπηλακισμοί και... Γκιρτζίκης στην ΕΠΟ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η άθλια εικόνα του ελληνικού ποδοσφαίρου καθρεπτίστηκε στα όσα έγιναν το πρωί στην ΕΠΟ. Εκεί που έδωσε το παρών η Ομοσπονδία Διαιτητών για να κάνει τους ορισμούς της Σούπερ Λίγκας θεωρώντας ότι μετά την απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου υπάρχει κενό εξουσίας και δεν μπορεί η ΚΕΔ να προχωρήσει στους ορισμούς.

Συγκεκριμένα το «παρών» έδωσαν ο πρόεδρος, Ηλίας Καραμάνης, ο γενικός γραμματέας Γιώργος Σπανέας και ο αναπληρωτής ταμίας, Γιώργος Καρκοβίρης. Η παρουσία τους βέβαια κάθε άλλη παρά αρεστή ήταν, καθώς σύμφωνα με τους ίδιους, υπήρξαν προπηλακισμοί και σπρωξίματα από ανθρώπους ασφαλείας της ελληνικης ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας!

Σύμφωνα δε με καταγγελία του κ.Σπανέα η εντολή να μην επιτραπεί η είσοδος στην ΟΔΠΕ, δόθηκε από το μέλος της ΚΕΔ, Φραγκίσκο Σωμαρακάκη! «Εγώ δεν καταλαβαίνω ούτε από ταγμένους, ούτε από μη ταγμένους...», ανέφερε μεταξύ άλλων.   

Παράλληλα επισήμανε ότι οι ορισμοί που θα γίνουν αυτή την αγωνιστική «είναι παράνομοι, παράτυποι και καταχρηστικοί», από τη στιγμή που έχει εκπέσει η προηγούμενη διοίκηση της ΕΠΟ. Η ΟΔΠΕ μάλιστα ζήτησε και συνάντηση με τον Παυσανία Παπανικολάου, αλλά δεν έγινε δεκτή.

Στη συνέχεια δε έκαναν γνωστό με δηλώσεις τους ότι θα μεταβούν στον υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή για να καταγγείλουν όλα όσα έχουν γίνει στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου και της διαιτησίας.

Στην ΕΠΟ ο Γκιρτζίκης!

Κι εκεί που υπήρχε αναταραχή στην ΕΠΟ, βρέθηκε στα γραφεία της Ομοσπονδίας ο πρώην πρόεδρος Γιώργος Γκιρτζίκης. Για άγνωστο λόγο μετέβη στην ΕΠΟ με το υπηρεσιακό αυτοκίνητο και μπήκε στο γραφείο που χρησιμοποιούσε πριν την έκπτωσή του από την προεδρία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News