default-image

Χαλέπι: Τουλάχιστον 4 παιδιά νεκρά από βομβαρδισμούς

Κόσμος
Χαλέπι: Τουλάχιστον 4 παιδιά νεκρά από βομβαρδισμούς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τουλάχιστον 4 παιδιά σκοτώθηκαν σε περιοχή του Χαλεπιού, που βρίσκεται υπό τον έλεγχο του κυβερνητικού στρατού, όταν βόμβες έπεσαν κοντά στο σχολείο τους.

Όπως ανακοίνωσε το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, η συριακή και η ρωσική αεροπορία συνεχίζουν τους βομβαρδισμούς σε περιοχές που είναι υπό τον έλεγχο των ανταρτών στο Χαλέπι, με αποτέλεσμα 4 παιδιά να έχουν χάσει τη ζωή τους, σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες.

Το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της Συρίας SANA μετέδωσε ότι στόχος της τρομοκρατικής, όπως την χαρακτήρισε, επίθεσης ήταν το σχολείο στη συνοικία αλ Σουλεϊμανίγια.

Στο μεταξύ η συριακή και η ρωσική Πολεμική Αεροπορία διεξήγαγαν σήμερα νέες επιδρομές εναντίον του Χαλεπιού, μετά τους σφοδρούς βομβαρδισμούς των τελευταίων 48 ωρών εναντίον συνοικιών που βρίσκονται υπό τον έλεγχο των ανταρτών από τους οποίους έχουν χάσει τη ζωή τους τουλάχιστον 71 πολίτες, σύμφωνα με το Παρατηρητήριο.

Περισσότερα από είκοσι πλήγματα συγκλόνισαν το ανατολικό τμήμα της πρώην μητρόπολης της Συρίας τα ξημερώματα, ενώ παράλληλα τα κυβερνητικά στρατεύματα προελαύνουν προς το βορειοανατολικό Χαλέπι, όπου έχουν καταλάβει λόφους πάνω από τις περιοχές που βρίσκονται υπό τον έλεγχο των ανταρτών.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

(Φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News