default-image

Χερσόνησος: Κλειστό το ολοήμερο σχολείο (photos)

Κρήτη
Χερσόνησος: Κλειστό το ολοήμερο σχολείο (photos)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γονείς των οποίων τα παιδιά φοιτούν στο Δημοτικό Σχολείο Γουρνών ήρθαν στο Ηράκλειο και συγκεκριμένα στα γραφεία της Α'Βάθμιας Εκπαίδευσης προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τη μη λειτουργία του ολοήμερου σχολείου.

Τα παιδιά, σύμφωνα πάντα με τις καταγγελίες των γονέων, σχολάνε στη 1:15 και δεν έχουν πού να πάνε. Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο υποστηρίζουν οι γονείς αφού ζουν το καθημερινό μαρτύριο ποιος θα φύγει από τη δουλειά του ώστε να παραλάβει τα παιδιά από το σχολείο.

«Με την έλευση κάποιων νέων εκπαιδευτικών μέχρι την Δευτέρα το πρόβλημα θα έχει λυθεί», δήλωσε από την πλευρά του ο Δημήτριος Αποστολάκης, Προϊστάμενος Α' Βάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απόβαση στην Α/θμια για το ολοήμερο στις Γούρνες Χερσονήσου

Με απόβαση στα γραφεία της Α/θμιας Εκπαίδευσης στο Ηράκλειο και παράσταση διαμαρτυρίας, διεκδικούν το αυτονόητο της λειτουργίας  του ολοήμερου σχολείου οι γονείς του Δημοτικού Σχολείου Γουρνών - Χερσονήσου σήμερα , καθώς οι ελλείψεις σε διδακτικό προσωπικό έχουν οδηγήσει σε απόγνωση τις εργαζόμενες οικογένειες των μαθητών που φοιτούν στις πρώτες τάξεις του Δημοτικού.

Ρεπορτάζ: Ράνια Μωραΐτη

Φωτογραφίες: Νίκος Χαλκιαδάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News