default-image

Κρήτη: "Έπιασαν" την 80 χρονη να παίζει "φρουτάκια"!

Κρήτη
Κρήτη: "Έπιασαν" την 80 χρονη να παίζει "φρουτάκια"!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εξέπληξε τους πάντες η ηλικιωμένη όταν μπήκε σε καφενείο των Χανίων, αλλά η δεύτερη έκπληξη ήταν ακόμη μεγαλύτερη όταν θέλησε να παίξει «φρουτάκια»!

Οι θαμώνες του καταστήματος έμεινα άναυδοι στη θέα της γιαγιάς η οποία αφοσιώθηκε στα τυχερά παίγνια.Τελικά αν και η υπόθεση κατέληξε στη σύλληψη της ηλικιωμένης  αφέθηκε αμέσως ελεύεθρη και η περιπέτεια λίγο αργότερα έληξε.

Έπαιζαν φρουτάκια σε καφενείο

Τα παράνομα παίγνια έφερε το προσκήνιο έρευνα της αστυνομίας το βράδυ της Τετάρτης και συγκεκριμένα σε καφενείο των Χανίων ιδιοκτησίας 43χρονου.Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, διαπιστώθηκε η εγκατάσταση τεσσάρων ηλεκτρονικών υπολογιστών σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του καταστήματος.

Ο 43χρονος ιδιοκτήτης μαζί με την 52χρονη ως υπεύθυνη του καταστήματος, είχαν επιτρέψει σε πελάτες να παίζουν φρουτάκια. Μεταξύ άλλων κατασχέθηκαν 265 ευρώ, πέντε ηλεκτρονικοί υπολογιστές, συσκευή έκδοσης προπληρωμένων καρτών και 122 προπληρωμένες κάρτες.

Τρεις γυναίκες συνελήφθησαν (η 80χρονη, μια ακόμα 52χρονη παίκτρια, η υπέυθυνη του καταστήματος)  και ο ιδιοκτήτης του καταστήματος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News