Ειδήσεις

Μάθημα με... φωτοτυπίες σε σχολεία του Ηρακλείου

Δεκαετίες πίσω μας επιστρέφει η εικόνα που κυριαρχεί στα Επαγγελματικά Λύκεια της Κρήτης, καθώς οι μαθητές δεν έχουν λάβει ακόμα τα βιβλία!

Έντονη δυσαρέσκεια στην εκπαιδευτική κοινότητα και στους μαθητές των Επαγγελματικών Λυκείων της Κρήτης προκαλεί η μεγάλη καθυστέρηση από το υπουργείου Παιδείας τόσο στην επίδοση των βιβλίων ειδικοτήτων όσο και στην κάλυψη των κενών στους καθηγητές διαφόρων ειδικοτήτων.

Ως παιδιά ενός κατώτερου Θεού νιώθουν μαθητές στα Επαγγελματικά Λύκεια της Κρήτης καθώς δεν έχουν λάβει ακόμα τα βιβλία ειδικοτήτων και με τις ελλείψεις να είναι μεγάλες σε καθηγητές ειδικοτήτων.

Μάθημα με φωτοτυπίες

Εκπαιδευτικοί δίνουν φωτοτυπίες στους μαθητές στα Επαγγελματικά Λύκεια, χωρίς ωστόσο να γνωρίζουν τα αναλυτικά προγράμματα σπουδών, καθώς όπως υποστηρίζουν δεν τα έχουν λάβει ακόμα.

Θέμα χρόνου είναι η επίδοση των βιβλίων, υποστηρίζει ο Περιφερειακός Δ/ντης Εκπαίδευσης Κρήτης Γιώργος Τερζάκης ο οποίος παράλληλα αναφέρει ότι ομαλοποιείται η κατάσταση σε σχέση με την κάλυψη των κενών σε καθηγητές ειδικοτήτων.

Ρεπορτάζ : Γεωργία Μακάκη

Σχόλια