default-image

Ημερίδα για την ιππασία την Κυριακή στον Καρτερό

Σπορ
Ημερίδα για την ιππασία την Κυριακή στον Καρτερό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας και η Περιφέρεια Κρήτης με την υποστήριξη των δήμων Ηρακλείου, Ρεθύμνης, Αγ. Βασιλείου και Χανίων διοργανώνουν την προσεχή Κυριακή 16/10 ημερίδα με θέμα «η ιππασία στην Κρήτη».

Οι φίλοι της ιππασίας θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν αρκετά και σημαντικά στην ημερίδα που θα ξεκινήσει στις 10π.μ. και έχει ως βασικό στόχο την  προβολή και τη διάδοση του αθλήματος της ιππασίας και της χρήσης του αλόγου στην Κρήτη σε διάφορους τομείς, καθώς και την ανάδειξη των Κρητικών ιππικών σωματείων και των δράσεών τους.

Τα θέματα που έχουν συμπεριληφθεί στην ημερίδα είναι τα εξής: αθλητική ιππασία,  ελεύθερη ιππασία,  θεραπευτική ιππασία και ιπποτουρισμός. Τόσο η Περιφέρεια όσο και η ΕΟΙ ελπίζουν να καθιερωθεί η ημερίδα ως θεσμός και να διοργανώνεται κάθε χρόνο με διαφορετικό ιππικό θέμα.

Το πρόγραμμα της Ημερίδας περιλαμβάνει διάφορες ομιλίες σε χώρο εκδηλώσεων του ομίλου και αθλητικές επιδείξεις ιππικής δεξιοτεχνίας, παρα?ιππασίας και υπερπήδησης εμποδίων στο στίβο της Ιππικής Ακαδημίας Κρήτης.

Εκ μέρους της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας χαιρετισμό θα απευθύνει ο Πρόεδρος της ΕΟΙ, κ. Νικόλαος Παράσχης, ενώ για το άθλημα θα μιλήσουν, ανάμεσα σε άλλους, ο Γενικός Γραμματέας, κ. Δημήτρης Γουναράς και ο Ταμίας, κ. Στάθης Παναγάκης.

Παράλληλα με την ημερίδα θα λειτουργήσει έκθεση φωτογραφίας και πολυμέσων του Στέργιου Βενέρη με θέμα «Άλογο & Ιππασία στην Κρήτη».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News