default-image

Η ώρα της απόφασης για το φονικό με τις 57 μαχαιριές

Κρήτη
Η ώρα της απόφασης για το φονικό με τις 57 μαχαιριές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέλος στην αγωνία των συγγενών του αδικοχαμένου Όθωνα Ανδρουλιδάκη αναμένεται να μπει την σήμερα Πέμπτη καθώς -εκτός απροόπτου-  αναμένεται η έκδοση της απόφασης στη δίκη για το φρικτό φονικό που είχε σημειωθεί τον Αύγουστο του 2015 στις Μοίρες.

Η εκδίκαση της υπόθεσης είχε διακοπεί πριν από περίπου δύο εβδομάδες λόγω κωλύματος ενός εκ των συνηγόρων υπεράσπισης του 22χρονου Βούλγαρου, ο οποίος δικάζεται από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου. Σημειώνεται ότι η Εισαγγελέας της Έδρας έχει προτείνει την ενοχή του νεαρού.

Υπενθυμίζεται ότι κατηγορούμενοι για το αποτρόπαιο έγκλημα -κατά το οποίο ο άτυχος 71χρονος δέχθηκε συνολικά 57 μαχαιριές- είναι δύο Βούλγαροι, ηλικίας - σήμερα - 22 και 18 ετών.

Ωστόσο, στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ηρακλείου κάθεται μόνο ο πρώτος εξ' αυτών.Κι αυτό επειδή η υπόθεση έχει διαχωριστεί όσον αφορά στο νεαρότερο από τους δύο κατηγορούμενους, αφού κατά το χρόνο τέλεσης του εγκλήματος ήταν ανήλικος. Έτσι, ο 18χρονος Βούλγαρος αναμένεται να δικαστεί από Δικαστήριο Ανηλίκων.

Ρεπορτάζ : Νικόλας Αγγελίνος

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News