default-image

Στο ΣτΕ το "καυτό" θέμα των αδειών

Ελλάδα
Στο ΣτΕ το "καυτό" θέμα των αδειών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το "καυτό" θέμα της χορήγησης των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών εθνικής εμβέλειας -μετά από τη θυελλώδη διάσκεψη της περασμένης εβδομάδας που οδήγησε στη ματαίωση της - συζητείται στην Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Ο πρόεδρος του ΣτΕ Νικόλαος Σακελλαρίου προσδιόρισε την Τρίτη δύο διασκέψεις για την πολύκροτη υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών. Η πρώτη διάσκεψη, κεκλεισμένων των θυρών, της διευρυμένης Ολομέλειας του ΣτΕ, -είναι ήδη σε εξέλιξη από τις 5 σήμερα το απόγευμα-και η δεύτερη προσδιορίστηκε για το πρωί της ερχόμενη Παρασκευής (9,30 π.μ.), χωρίς ωστόσο να μπορεί λεχθεί από τώρα εάν θα υπάρξει ή όχι  και τρίτη διάσκεψη.

Όπως είναι η  γνωστό σύμφωνα με το protothema.gr η διάσκεψη της Ολομέλειας του ΣτΕ, την περασμένη εβδομάδα, διήρκεσε περίπου μία ώρα και διακόπηκε μετά από έντονη αντιπαράθεση που υπήρξε μεταξύ των δικαστών και του πρόεδρου του δικαστηρίου.

Με φόντο τις παραιτήσεις

Yπενθυμίζεται ότι με επιστολές τους είχαν υποβάλλει την παραίτησή τους  από μέλη της εν λόγω Ένωσης, οι αντιπρόεδροι του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου Χρήστος Ράμμος και Αικατερίνη Σακελλαροπούλου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News