Ειδήσεις

Αποχαιρέτησαν την 71χρονη που κατανάλωσε υδροχλωρικο οξύ

Στην τελευταία της κατοικία στο Νιπιδιτό Αρκαλοχωρίου, οδηγήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης η 71χρονη γυναίκα που βρέθηκε νεκρή στο κρεβάτι της το μεσημέρι της Τρίτης, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια της και όλους όσοι τη γνώριζαν.

"Η νεκροτομή ολοκληρώθηκε αλλά το τελικό ιατροδικαστικό πόρισμα θα το έχουμε τις επόμενε ήμερές με την ολοκλήρωση των εργαστηριακών εξετάσεων," τονίζει στο neakriti.gr ο υποδιοικητής του ΠΑΓΝΗ κ. Γιάννης Φανουργιάκης.

Ο αδερφός της 71χρονης με τον οποίο και ζούσε μαζί βρέθηκε πρώτος αντιμέτωπος με το μακάβριο θέαμα , αντικρίζοντας την αδερφή του να κείτεται νεκρή στο κρεβάτι της μέσα στο σπίτι τους καλώντας αμέσως τις αρχές για βοήθεια.

Από την αστυνομία πιθανολογείται ότι πρόκειται για αυτοκτονία και στο ενδεχόμενο αυτό συγκλίνει το γεγονός ότι δίπλα στο κρεβάτι της ηλικιωμένης βρέθηκε ποσότητα υδροχλωρικού οξέος.

>>ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΣΤΟ ΠΕΝΘΟΣ Ο ΝΙΠΙΔΙΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΜΟ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗΣ

Η γυναίκα πάντως, όπως έγινε γνωστό, δεν είχε εκφράσει επιθυμία στους δικούς της ανθρώπους αλλά και στην μικρή κοινωνία του χωριού όπου και ζούσε ότι θέλει να τερματίσει τη ζωή της και να προχωρήσει σε μία τέτοια αποτρόπαια πράξη.

Ρεπορτάζ: Βάλια Μπούη

Σχόλια