default-image

Δείτε το ονειρεμένο σπίτι των Τζορτζ και Αμάλ Κλούνεϊ

Life
Δείτε το ονειρεμένο σπίτι των Τζορτζ και Αμάλ Κλούνεϊ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με κατοικίες στην Καλιφόρνια, στη Λίμνη Κόμο στην Ιταλία αλλά και στην Αγγλία, ο Τζορτζ και η Αμάλ Κλούνεϊ μόλις απέκτησαν μόνιμη στέγη και στη Νέα Υόρκη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Page Six, το ζευγάρι αγόρασε ένα πολυτελές διαμέρισμα στο One Hundred East Fifth Third Street και είναι απλά μοναδικό.

Παρόλο που το ζευγάρι δεν επέλεξε το ρετιρέ, το οποίο κοστίζει 65 εκατομμύρια δολάρια, φέρεται να έχει αγοράσει ένα τεράστιο διαμέρισμα μέσα στον ουρανοξύστη, ο οποίος αναμένεται να ολοκληρωθεί το επόμενο έτος.

Η ιστοσελίδα αναφέρει ότι ο Τζορτζ και η Αμάλ αποφάσισαν ότι αυτή είναι η ιδανική τοποθεσία για να αγοράσουν ένα διαμέρισμα, λόγω της εγγύτητάς της στα Ηνωμένα Έθνη για να εξυπηρετεί την Αμάλ, η οποία παράλληλα θα διδάξει στη Νομική Σχολή του Columbia.

Και οι εκπληκτικές «ξενοδοχειακές» ανέσεις που διαθέτει το κτίριο, συνέβαλαν στην επιλογή τους.

Τα δύο πρώτα επίπεδα του κτιρίου ανήκουν στον Γάλλο σεφ Joel Robuchon ο οποίος έχει δημιουργήσει μια αγορά γκουρμέ προϊόντων και ένα πολυτελές εστιατόριο.

Μέσα στο κτίριο υπάρχει επίσης κέντρο ευεξίας με Pilates και δωμάτιο μπαλέτου, αίθουσα γιόγκα, σάουνα και χαμάμ, μια τεράστια ηλιόλουστη πισίνα, και πολλά περισσότερα.

Πηγή: thetoc.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News