Ειδήσεις

Η εταιρία Σαβοϊδάκης "διέπρεψε" στο 2ο Ημιμαραθώνιο Κρήτης

Η εταιρία Σαβοϊδάκης ήταν ο Μέγας Χορηγός του 2ου Ημιμαραθώνιου Κρήτης , που διεξήχθη την Κυριακή 2 Οκτωβρίου στο Αρκαλοχώρι.

Ο Σαβοϊδάκης «έτρεξε» στο Αρκαλοχώρι, τη Βόννη, το Γαλατά, το Θραψανό και πολλά άλλα χωριά, μαζί με τους 2000 αθλητές που συμμετείχαν στον ημιμαραθώνιο, καθώς στα μπλουζάκια των συμμετεχόντων ήταν τυπωμένο το σήμα της αλυσίδας, ως μέγας χορηγός.

Επιπλέον, σε μια πολύ όμορφα στημένη παραδοσιακή γωνίτσα, η εταιρία Σαβοϊδάκης προσέφερε παραδοσιακά καλιτσούνια και άλλα γευστικότατα κρητικά εδέσματά σε συμμετέχοντες, διοργανωτές και περαστικούς, τιμώντας παράλληλα την κρητική παράδοση και το αθλητικό πνεύμα.

Η ευθύνη απέναντι στο κοινωνικό σύνολο ήταν ανέκαθεν το κύριο μέλημα της πολύ γνωστής αλυσίδας, η οποία βρίσκεται πάντα δίπλα στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη, στηρίζοντας - μεταξύ άλλων - τις δράσεις συλλόγων με δωρεάν διάθεση προϊόντων για τις κοινωνικά ευπαθείς ομάδες, αλλά και συμμετέχοντας στη δράση του Κοινωνικού Παντοπωλείου Ηρακλείου.

Να σημειωθεί ότι τα προϊόντα της εταιρίας Σαβοϊδάκη, τα οποία βρίσκονται σε κάθε γωνιά της Κρήτης, αλλά και στη Ρόδο, είναι πιστοποιημένα με το σήμα Κρήτη της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης της Περιφέρειας Κρήτης.

«Ένα απέραντο ευχαριστώ και άπειρα μπράβο σε αυτή την "μεγάλη παρέα" που μας τίμησαν και μας εμπιστεύθηκαν για να συμβάλουμε και εμείς με τον δικό μας γλυκό, κρητικό παραδοσιακό τρόπο σε μία τόσο εξαιρετική και άριστη διοργάνωση», αναφέρει η Πρόεδρος της Σαβοϊδάκης Α.Ε., κ. Εύα Σαβοϊδάκη.

Σχόλια