default-image

Θλίψη και οδύνη στο τελευταίο αντίο της Στέλλας

Κρήτη
Θλίψη και οδύνη στο τελευταίο αντίο της Στέλλας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στερνό "αντίο" στη Στέλλα Γουρνιεζάκη - Φιλιππίδη είπε την Τρίτη (11/10) πλήθος κόσμου που συνέρρευσε στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου, στην Πλάκα της Άνω Βιάννου.

Οι γονείς, ο σύζυγος, τα παιδιά, η αδερφή και οι υπόλοιποι συγγενείς και φίλοι της Στέλλας, συνόδεψαν τον αγαπημένο τους άνθρωπο, στην τελευταία της κατοικία, στην ιδιαίτερη πατρίδα της.

Το κλίμα βαρύ και ο πόνος για το χαμό της 58χρονης Βιανίτισσας αβάσταχτος.

Η Στέλλα Γουρνιεζάκη - Φιλιππίδη εργαζόταν ως δικαστική υπάλληλος στο Ηράκλειο. Αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή Θράκης κι έφτιαξε την οικογένειά της με τον Σταύρο Φιλιππίδη. Μαζί του απέκτησε δυο κόρες: Την Ειρήνη που είναι δικηγόρος και τη Μαριλένα που είναι φοιτήτρια.

Έξυπνη και ιδιαιτέρως αγαπητή στην τοπική κοινωνία της Βιάννου αλλά και του Ηρακλείου, η Στέλλα μας κοίταξε στα «μάτια» την επάρατη νόσο, παλεύοντας μαζί της -έχοντας στο πλευρό της την οικογένεια και τους φίλους της- για περισσότερο από ενάμιση χρόνο.

Τελικά, δεν τα κατάφερε. Έφυγε πρόωρα για τη γειτονιά των αγγέλων. Θα συνεχίσει ωστόσο να ζει για πάντα στην καρδιά και το μυαλό αυτών που την αγάπησαν.

Καλή αντάμωση Στέλλα…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News