default-image

Το ευχαριστώ του Ηράκλειο ΟΑΑ στον κόσμο του

Μπάσκετ
Το ευχαριστώ του Ηράκλειο ΟΑΑ στον κόσμο του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το φίλαθλο κόσμο για τη στήριξη της προσπάθειας της ομάδας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας κόντρα στον Αρκαδικό , ευχαρίστησε με ανακοίνωση του το Ηράκλειο ΟΑΑ, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στα αγαθά που συγκεντρώθηκαν για λογαριασμό της κίτρινης αποστολής.   

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ομάδα μας νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει τον κόσμο του Ηρακλείου που με την παρουσία του και την στήριξη του βοήθησε και ώθησε την ομάδα μας στην κατάκτηση του ροζ φύλλου του αγώνα απέναντι στον Αρκαδικό επιπλέον νιώθουμε ευγνώμονες απέναντι στους φιλάθλους της ομάδας για την συγκινητική ανταπόκριση που είχαν ως προς την συγκομιδή αγαθών για λογαριασμό της Κίτρινη Αποστολή.

Μεγαλύτερη ευχαρίστηση για εμάς ακόμα και από την νίκη της ομάδας μας αποτελεί η εικόνα του κλειστού  στα Δύο Αοράκια, μια εικόνα που σφύζει από υγεία και πολιτισμό, μια εικόνα με οικογενειάρχες και πολλά παιδιά.

Χαρά μας και ικανοποίηση μας να γίνεται το κλειστό στα Δύο  Αοράκια κάθε δεύτερο Σάββατο 5:00 η ώρα,  χώρος συνάθροισης οικογενειών και φιλάθλων της ομάδας αλλά και του μπάσκετ γενικότερα που διακατέχονται από πνεύμα σεβασμού προς τον αντίπαλο μακριά από περιστατικά βίας και φανατισμού...»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News