default-image

Σε διαγωνισμό κατά του καρκίνου του μαστού η Νατάσσα Παζαΐτη

Γυναίκα & παιδί
Σε διαγωνισμό κατά του καρκίνου του μαστού η Νατάσσα Παζαΐτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Νατάσα Παζαΐτη συμμετέχει στον διεθνή φωτογραφικό διαγωνισμό, «Pink Glove Photo Competition», κατά του καρκίνου του μαστού, εκπροσωπώντας την Ελλάδα.

Κάθε χρόνο, η διεθνής οργάνωση «Pink glove» διοργανώνει μια ευρηματική καμπάνια ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού, η οποία έχει ως στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού στον αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού. Σύμβολό της οργάνωσης είναι το ροζ χειρουργικό γάντι και μέλη της οι εξειδικευμένοι στη νόσο γιατροί και νοσηλευτές.

Η φετινή προσέγγιση του διαγωνισμού, πρωτότυπη όπως πάντα, προτρέπει σε συμμετοχή του κοινού μέσα από έναν φωτογραφικό διαγωνισμό, που γίνεται στο Facebook.

Ο διαγωνισμός, υπό τον τίτλο «Pink Glove Photo», καλεί τους επαγγελματίες υγείας ανά την Ευρώπη να συμμετάσχουν, στέλνοντας μια δικής τους εμπνεύσεως δημιουργική φωτογραφία, με σύμβολο τα ροζ ιατρικά γάντια, η οποία να «περνά» διπλό μήνυμα: τόσο για την ενημέρωση κατά του καρκίνου, όσο και για την ευαισθητοποίηση του κοινού κατά των διακρίσεων.

Η γενική χειρουργός - ειδική στην ογκολογική και επανορθωτική χειρουργική μαστού θα λάβει μέρος για δεύτερη φορά στην εκστρατεία pink glove, ως η μόνη ελληνική συμμετοχή, με τη φωτογραφία της με τίτλο «Helping Hand».

«Με τη μία και μοναδική ψήφο σου στη φωτογραφία helping hand στείλε την ελληνική πρόταση παντού "Helping hand": Από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα η ομορφιά είναι συνυφασμένη με την υγεία. Τη μάχη κατά του καρκίνου του μαστού θα την κερδίσουμε μαζί», αναφέρεται η ίδια η κ. Παζαΐτη σε σχετική ανακοίνωση.

Πέρυσι, ως μέσο για την προώθηση του μηνύματος επιστρατεύτηκε ο χορός (pink glove dance), ενώ φέτος τη σκυτάλη παίρνει η φωτογραφία.

Πηγή: iefimerida.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News