Ειδήσεις

Τεράστιο κύμα αγάπης για το μωρό που ταϊζουν γάλα με αλεύρι

Συγκίνηση και τεράστιο κύμα αλληλεγγύης προκάλεσε η ανθρώπινη ιστορία με τους γονείς που ταΐζουν το μωρό τους με γάλα από…αλεύρι.

Συγκίνηση και τεράστιο κύμα αλληλεγγύης προκάλεσε η ανθρώπινη ιστορία που αποκάλυψε η εφημερίδα «Νέα Κρήτη» με τους γονείς που ταΐζουν το μωρό τους με γάλα από…αλεύρι, για να μην πεθάνει από πείνα.

Το ενα μετά το άλλο καταγράφονται τα τηλεφωνήματα στο τηλεφωνικό μας κέντρο με ανθρώπους που θέλουν να βοηθήσουν την οικογένεια.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ΑΝΕΡΓΟΣ: ΤΑΪΖΕΙ ΜΕ ΓΑΛΑ ΑΠΟ ΑΛΕΥΡΙ ΤΟ ΜΩΡΟ

Προσφέρουν φαγητό και γάλα

Ένας νεαρός που έχει ταβέρνα προσφέρθηκε να προσφέρει το φαγητό της οικογένειας, η οποία θα μπορεί να περνάει από το εστιατόριο του επιχειρηματία.

Ένας ακόμα νέος πατέρας και επιχειρηματίας στο επάγγελμα επιθυμεί να προσφέρει το γάλα στο μωρό, που από τη στιγμή που ήρθε στον κόσμο, ήρθε αντιμέτωπο με το σκληρό πρόσωπο της ζωής.

Πλημμύρισε από αγάπη  για τον άνεργο πατέρα το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου

Το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου με αφορμή το πρόσφατο δημοσίευμα σε τοπικό τύπο που κάνει  αναφορά στο οικογενειακό δράμα που βιώνει ένας οικοδόμος εργάτης μαζί με την οικογένεια του, λόγω της ανέχειας,  θα ήθελε να εκφράσει την ικανοποίηση του για άλλη μια φορά από την ανταπόκριση του κόσμου, όπου μέσω πολλών τηλεφωνικών επικοινωνιών με το ΕΚΗ, εξέφρασε την αλληλεγγύη και την  συμπαράσταση  του  προς την οικογένεια προσφέροντας και οι ίδιοι από το υστέρημα τους.

Σε ανακοίνωση τους χαρακτηριστικά επισημαίνεται:

Δυστυχώς όμως,  δεν είναι το μοναδικό περιστατικό που αντιμετωπίζουμε! Σε καθημερινή βάση που λόγω της ανέχειας  και της  αυξανόμενης  ολοένα  ανεργίας δεν είναι λίγοι αυτοί που έρχονται στο ΕΚΗ ζητώντας βοήθεια, καθώς δεν μπορούν σε πολλές περιπτώσεις να καλύψουν ούτε τις ανάγκες σίτισης τους.

Παρά τις πενιχρές οικονομικές δυνατότητες  μας και σε συνδυασμό με την βοήθεια και την αλληλεγγύη κάποιων «ανθρώπων»  βοηθάμε και αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα της καθημερινότητας αυτών των οικογενειών στο μέτρο του δυνατού, καθώς είναι απαράδεκτο να ζουν ανάμεσα μας άνθρωποι εξαθλιωμένοι.   

Όσοι επιθυμούν  να σταθούν στο πλευρό  όλων αυτών των οικογενειών που πραγματικά αντιμετωπίζουν μεγάλα προβλήματα μπορούν να απευθύνονται στο ΕΚΗ και ώρες 8 π.μ έως 8 μ.μ.  

Καλούμε την κυβέρνηση να βάλει ένα τέλος στην οικονομική κατρακύλα που έχει καταρρακώσει την Ελληνική κοινωνία, που έχει ρημάξει την αξιοπρέπεια των πολιτών της, που αντί την ''πολυταγμένη'' ανάπτυξη βλέπουμε μόνο την ύφεση…      

Δεν αντέχει άλλο ο Ελληνικός λαός να σηκώνει στις πλάτες του την οικονομική κρίση με τα μέτρα λιτότητας ολοένα να αυξάνονται χωρίς να διαφαίνεται ''ακτίνα ηλίου'' ανάκαμψης.  

Σχόλια