Ειδήσεις

O πιο ψεύτης και αποτυχημένος πρωθυπουργός της χώρας

Για «χυδαιότητα» εγκάλεσε ο πρόεδρος της ΝΔ τον πρωθυπουργό κατά τη δευτερολογία του στη Βουλή, στο πλαίσιο της προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για τη διαφθορά και τη διαπλοκή.

Ο κ. Μητσοτάκης χαρακτήρισε τον κ. Τσίπρα ως «τον πιο ψεύτη και αποτυχημένο πρωθυπουργό της χώρας», λέγοντας μάλιστα ότι, σύντομα, η ταυτότητα του κ. Τσίπρα θα αναγράφει και «ο νεότερος τέως πρωθυπουργός».

Παράλληλα σύμφωνα με το protothema.gr αντέστρεψε το ερώτημα για τα δάνεια της ΝΔ, καλώντας τον κ. Τσίπρα να απαντήσει για τον δανεισμό του ΣΥΡΙΖΑ και λέγοντας ότι η Κουμουνδούρου έλαβε δάνειο, χωρίς να έχει τις απαραίτητες οικονομικές εγγυήσεις.

Επιπλέον, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης επέμεινε στο αίτημά του να έρθουν στη Βουλή τα «πόθεν έσχες» των υπερθεματιστών του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες.

«Βεβαίως και υπάρχει σκάνδαλο Siemens» απάντησε στο ερώτημα του πρωθυπουργού ο κ. Μητσοτάκης, εγκαλώντας την κυβέρνηση για όσα -δεν- έκανε επί των ημερών της για να προχωρήσει η δικαστική διερεύνηση της υπόθεσης, ενώ ζήτησε από τον πρωθυπουργό να καταργήσει, αν θέλει, τον εξωδικαστικό συμβιβασμό που έχει επιτευχθεί μεταξύ του ελληνικού κράτους και της Siemens.

Σχόλια