default-image

Πότε επανέρχονται οι βροχές στην Κρήτη;

Κρήτη
Πότε επανέρχονται οι βροχές στην Κρήτη;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά την παρατεταμένη καλοκαιρία των τελευταίων ημερών που θυμίζει περισσότερο καλοκαίρι παρά φθινόπωρο, επανέρχεται στο προσκήνιο η πιθανότητα έστω και ασθενών βροχών που έχει τόσο ανάγκη ο τόπος.Mάλιστα ήδη το βράδυ της Δευτέρας έβρεξε σε κάποιες περιοχές του Ηρακλείου.

Σύμφωνα με το meteo .gr την ερχόμενη Τετάρτη υπάρχει μικρή πιθανότητα βροχών στις 21.00 το βράδυ σε Ηράκλειο, Ρέθυμνο και Άγιο Νικόλαο. Ωστόσο δεν πρόκειται όπως όλα δείχνουν για τόσο δραματική αλλαγή του καιρού.

Για την Τρίτη ο καιρός παραμένει αμετάβλητος.

Συννεφιά και ζέστη την Τρίτη

Με αρκετές νεφώσεις ο καιρός στο Ηράκλειο την Τρίτη 11/10, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 24 έως 28 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς ανατολικούς ανέμους έντασης 2 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός είναι βελτιωμένος, με αραιή συννεφιά, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 26 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Συννεφιασμένος ο ουρανός πάνω από τα Χανιά την Τρίτη 11/10, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 22 έως 27 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νοτιοανατολικούς ανέμους έντασης 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός παραμένει αμετάβλητος, με συννεφιά, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 24 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Συννεφιασμένος ο ουρανός πάνω από το Ρέθυμνο την Τρίτη 11/10, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 27 έως 33 βαθμούς Κελσίου και άπνοια. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας βελτίωση των καιρικών συνθηκών, με αραιή συννεφιά, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 29 βαθμούς Κελσίου και ενίσχυση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Συννεφιασμένος ο ουρανός στον Άγιο Νικόλαο την Τρίτη 11/10, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Έντονα φαινόμενα στην υπόλοιπη χώρα

Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ θα επηρεαστούν:

- Την Τρίτη (11-10-16) κατά περιόδους το Ιόνιο, τα ηπειρωτικά, οι Σποράδες, η Εύβοια, τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου και πιθανόν πρόσκαιρα και οι Κυκλάδες.

- Παρά την εξασθένηση των φαινομένων την Τετάρτη (12-10-16) είναι πιθανόν κατά περιόδους να επηρεαστούν (μέχρι το μεσημέρι) οι βορειοδυτικές περιοχές της χώρας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News