Ειδήσεις

Θλίψη για την 58χρονη Στέλλα Γουρνιεζάκη

Η Στέλλα Γουρνιεζάκη-Φιλιππίδη μας άφησε πρόωρα, σε ηλικία 58 ετών, μετά από άνιση μάχη που έδωσε.

Tελευταίο αντίο την Τρίτη 11/10 στις 11 το πρωί στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου στην Πλάκα της Άνω Βιάννου, όπου φίλοι και συγγενείς αποχαιρετούν τη Στέλλα.

Η εβδομάδα που διανύουμε, δεν ξεκίνησε καλά. Για την ακρίβεια ξεκίνησε με το χειρότερο δυνατό τρόπο. Η Στέλλα Γουρνιεζάκη-Φιλιππίδη, η δική μας Στέλλα δεν τα κατάφερε: Μας άφησε πρόωρα, σε ηλικία 58 ετών, μετά από άνιση μάχη που έδωσε με την επάρατη νόσο τον τελευταίο ενάμιση χρόνο.

Η Βιανίτισσα, Στέλλα Γουρνιεζάκη-Φιλιππίδη εργαζόταν ως δικαστική υπάλληλος στο Ηράκλειο. Αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή Θράκης κι έφτιαξε την οικογένειά της με τον Σταύρο Φιλιππίδη. Μαζί του απέκτησε δυο κόρες: Την Ειρήνη που είναι δικηγόρος και τη Μαριλένα που είναι φοιτήτρια. Έξυπνη και χαμογελαστή, η Στέλλα ήταν ιδιαίτερα αγαπητή στην τοπική κοινωνία της Βιάννου αλλά και του Ηρακλείου.

Πάλεψε μέχρι τέλους, αλλά δεν τα κατάφερε.

Το neakriti.gr αποχαιρετά τη Στέλλα κι εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στο σύζυγό της, τα παιδιά της, τους γονείς της, την αδερφή της και τους υπόλοιπους συγγενείς. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τη σκεπάσει…

Ρεπορτάζ : Νικόλας Αγγελίνος

Σχόλια