default-image

Χτύπησαν σχεδόν μέχρι θανάτου 3χρονο κοριτσάκι

Ελλάδα
Χτύπησαν σχεδόν μέχρι θανάτου 3χρονο κοριτσάκι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για έντονο κοιλιακό άλγος μεταφέρθηκε 3χρονη το Σάββατο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισα, αλλά απεδείχθη ότι είχε υποστεί άγριο ξυλοδαρμό.

Συγκεκριμένα, το 3χρονο κοριτσάκι διακομίσθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου από τον καταυλισμό τσιγγάνων στους Σοφάδες στην Παιδοχειρουργική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας με έντονο κοιλιακό άλγος.

Από τις εξετάσεις προέκυψε ότι το κοριτσάκι είχε υποστεί ρήξη εντέρου και οι γιατροί εκτίμησαν πως είχε υποστεί άγριο ξυλοδαρμό με γροθιές και κλωτσιές στο στομάχι.

Η διακομιδή στην Αθήνα κρίθηκε αναγκαία και το παιδί διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Παίδων, όπου υποβλήθηκε εσπευσμένα σε χειρουργική επέμβαση, αφού εμφάνιζε συμπτώματα περιτονίτιδας.

Σύμφωνα με το protothema.gr, η μετεγχειρητική κατάσταση της μικρούλας εξελίσσεται ομαλά και θα παραμείνει προληπτικά στο νοσοκομείο.

Στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας αναμένεται να οδηγηθεί η 20χρονη μητέρα, ενώ παράλληλα, αναμένεται να τεθεί θέμα επιμέλειας, καθώς η 20χρονη έχει συλληφθεί από άνδρες της Ασφάλειας Καρδίτσας και κατηγορείται για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και ενδοοικογενειακή βία.

Η ίδια αρνείται ότι χτύπησε το κοριτσάκι της, που έχει γεννηθεί στον Τύρναβο αλλά ζει μαζί της στον καταυλισμό των Σοφάδων, ωστόσο δεν αποκαλύπτει και ποιος μπορεί να το κακοποίησε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News