Ειδήσεις

Ρίγη συγκίνησης για τη μητέρα του μικρού Μπεν (video)

Η μητέρα του μικρού Μπεν Νίνταμ «ράγισε» καρδιές στη βρετανική τηλεόραση, όταν μίλησε σε συνέντευξή της στην τηλεοπτική εκπομπή «Good Morning Britain», για την τραγωδία χωρίς τέλος που ζει τα τελευταία 25 χρόνια.

Κι ενώ οι έρευνες για τον Μπεν Νίνταμ συνεχίζονται για τρίτη εβδομάδα στην Κω, η μητέρα του, από την Αλικαρνασσό (Μπόντρουμ) όπου βρίσκεται (απέναντι από την Κω), δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της την ώρα που μιλούσε στη δημοσιογράφο.

Η ίδια και η οικογένειά της ήλπιζαν ότι ο Μπεν μπορεί να είναι ακόμα ζωντανός, αλλά μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση, η μητέρα τόνισε πως δεν περιμένει πια να ακούσει καλά νέα, σύμφωνα με το protothema.gr.

«Θέλουμε απαντήσεις, είτε είναι καλές είτε είναι κακές», είπε. «Δυστυχώς, φαίνεται πως θα ακούσουμε κακά νέα. Πιστεύω ότι είμαστε κοντά στο να διαπιστώσουμε ότι είναι νεκρός», υποστήριξε η Κέρι Νίνταμ αδυνατώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

«Δεν μου αρέσει που το λέω, αλλά τουλάχιστον θα μάθουμε ότι δεν ζει πια, θα είναι το τέλος της ιστορίας και θα μπορεί να αναπαυθεί και εμείς να τον θυμόμαστε όπως ήταν».

Η Κέρι θέλει να μπει ένα τέλος στο δράμα που βιώνει αυτή και η οικογένειά της.

«Δεν μπορούμε να ζήσουμε άλλα 25 χρόνια όπως και τα προηγούμενα. Οι γονείς μου κι εγώ δεν αντέχουμε άλλο. Είμαστε όλοι εξαιρετικά αγχωμένοι και κουρασμένοι», τόνισε η μητέρα του Μπεν Νίνταμ. «Προσπαθούμε να παραμείνουμε όσο το δυνατόν πιο ήρεμοι γίνεται. Οι αστυνομικοί συνέχεια μας ενημερώνουν και κάθε φορά που χτυπάει το τηλέφωνο σκέφτομαι: "θα είναι τώρα τα άσχημα νέα;"».

Η συνέντευξή της ήταν τόσο συγκινητική που επικράτησε χαμός στα social media με τηλεθεατές να γράφουν ότι και οι ίδιοι δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους, ενώ της εύχονται να επέλθει σύντομα ένα τέλος στην ιστορία του παιδιού της.

Σχόλια