default-image

Εντυπωσίασε η Κρήτη στον Ημιμιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης

Σπορ
Εντυπωσίασε η Κρήτη στον Ημιμιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Περίπου 21.000 δρομείς από όλη την Ελλάδα και κάθε ηλικίας πήραν μέρος στον 5ο νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονικης, ο οποίος πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο.

Ανάμεσα στους συμμετέχοντες υπήρχαν και αρκετοί αθλητές από την Κρήτη, οι οποίοι μάλιστα είχαν και πολύ καλή παρουσία και απόλαυσαν τη διαδρομή που ξεκινούσε από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης και είχε τελικό προορισμό τον Λευκό Πύργο.

Τον ταχύτερο χρόνο από τους Κρητικούς δρομείς έκανε ο Σταύρος Ζαγανάς από τα Χανιά, ο οποίος  διένυσε τα 21,1 χιλιόμετρα σε 1 ώρα 19 λεπτά και 33 δευτερόλεπτα.

Με τέσσερις αθλητές εκπροσωπήθηκε ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Ηρακλείου, οι οποίοι επίσης πήγαν πολύ καλά. Ο Δημήτρης Μανελάκης τερμάτισε σε 1:30:53, ο Χρήστος Κώνστας σε 1:31:24, ο Γιάννης Μαρνέλος σε 1:35:27 και ο Γιαννης Παπαφραγκάκης σε 1:45:59.

Πολύ καλή κούρσα έκανε και ο Μανώλης Μαγκαφουράκης του Ομίλου Υπεραποστάσεων Κρήτης, ο οποίος τερμάτισε σε 1 ώρα 24 λεπτά και 15 δευτερόλεπτα.

Στην εκκίνηση βρέθηκε και ο αθλητής του Γ.Σ. Λιβυκού Ιεράπετρας, Γιάννης Μαλλιωτάκης, ο οποίος όμως εγκατέλειψε στο 12ο χιλιόμετρο καθώς αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον οπίσθιο δικέφαλο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News