Ειδήσεις

"Μάχεται" για τη ζωή του ο ηλεκτρολόγος (video)

Σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ, ο ηλεκτρολόγος που τραυματίστηκε βαρύτατα, στην περιοχής της Ελούντας.

Σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας του ΠΑΓΝΗ, ο ηλεκτρολόγος που τραυματίστηκε βαρύτατα, στην διάρκεια εργασιών το περασμένο Σάββατο, στην περιοχής της Ελούντας.

Σύμφωνα με τελευταία ενημέρωση από τον υποδιοικητή του ΠΑΓΝΗ κ. Γιάννη Φανουργιάκη. "Η κατάσταση του είναι κρίσιμη αλλά σταθερή. Χρειάζεται χρόνος για να πούμε κάτι περισσότερο .Υπεβλήθη σε νευροχειρουργική επέμβαση φέροντας αιμάτωμα στο κεφάλι και παρακολουθείται από τους γιατρούς."

Ο 35χρονος ηλεκτρολόγος από τον Άγιο Νικόλαο, άλλαζες λαμπτήρες σε κατάστημα, όταν έπεσε από σκάλα με αποτέλεσμα και να τραυματιστεί.

Προσέκρουσε με το κεφάλι στο έδαφος και υπέστη κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Μεταφέρθηκε άμεσα στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ηρακλείου όπου και εισήχθη επειγόντως στο χειρουργείο.

Ο βαρύτατος τραυματισμός του φέρνει στο προσκήνιο τη δραματική αύξηση των εργατικών ατυχημάτων στο νομό Λασιθίου η οποία ξεπερνά το 20% με βάση τα επίσημα στοιχεία, ανεπίσημα ωστόσο, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Λασιθίου οι αριθμοί είναι πολλαπλάσιοι καθώς τα περισσότερα ατυχήματα δεν δηλώνονται ως εργατικά.

Ο κ. Μανόλης Πεπόνης κάνει λόγο για  κατάρρευση των ελεγκτικών μηχανισμών καθώς οι δυο ελεγκτές της επιθεώρησης εργασίας είναι αδύνατο να καλύψουν τις ανάγκες του νομού.

>>ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΘΗΚΕ Ο ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΣΕ ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

Ρεπορτάζ: Βάλια Μπούη- Έλλη Κοκάλη

φωτογραφία αρχείου

Σχόλια