default-image

Στόχος το 3 στα 3 για την Εθνική με Εσθονία

Ποδόσφαιρο
Στόχος το 3 στα 3 για την Εθνική με Εσθονία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Εθνική μας έδειξε ένα καλό πρόσωπο στη νίκη (2-0) της περασμένης Παρασκευής κόντρα στην Κύπρο και θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις απόψε (21:45, ΣΚΑΙ, ΟΤΕ Sport 1) αντιμετωπίζοντας την Εσθονία στο Ταλίν για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα μετά τις νίκες επί του Γιβραλτάρ και της Κύπρου αναμένεται να έχει δύσκολο έργο απόψε και οι τραυματισμοί του Γιώργου Τζαβέλλα και του Κώστα Φορτούνη κάνουν ακόμα δυσκολότερο το έργο του. Ο Μίχαελ Σκίμπε δεν έχει αποκαλύψει ποιοι θα πάρουν τις θέσεις τους, ωστόσο, τα πράγματα θεωρούνται λίγο-πολύ δεδομένα.

Ο Γερμανός αναμένεται να παρατάξει την ομάδα με διάταξη 4-2-3-1, ενώ σίγουροι θεωρούνται στην 11άδα οι Καρνέζης, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Τοροσίδης, Μανιάτης , Παπαδόπουλος, Καρέλης, Μάνταλος, Μπακασέτας και Μήτρογλου. Ερωτηματικό αποτελεί ποιος από τους Σταφυλίδη ή Χολέμπας θα συμπληρώσουν την 11άδα.

Η Εσθονία από την άλλη πλευρά θα παρουσιαστεί με νέο τεχνικό τον Μάρτιν Ρέιμ, ο οποίος αναμένεται να επιλέξει τους Ακσάλου, Κλάβαν, Μπαράνοφ, Τενίστε, Κρούγκλοφ,  Μετς, Κάιτ, Βασίλιεφ, Ζενιόφ, Λουτς και στην κορυφή τον Ανιέρ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News