default-image

Και άλλη απάτη μέσω Facebook?

Κρήτη
Και άλλη απάτη μέσω Facebook?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι γίνεται συνεχώς με αυτά τα μηνύματα στα Facebook για διαγωνισμούς που μοιράζουν από ταξίδια, μέχρι ρούχα και καλλυντικά, λαγούς και πετραχήλια...

Τελευταία μάλιστα μοιράζουν και λεφτά. Για του λόγου του αληθές δείτε και εσείς, αν δεν έχει ήδη φτάσει στο λογαριασμό σας στο Facebook αντίστοιχο μήνυμα, το σχετικό κείμενο που κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες.

"Εχω μια σελιδα στο facebook 1x2gr, ετοιμασα ενα διαγωνισμο.μπαινεις κ κανεις like και κοινοποιηση στο προφιλ σου και μπαινεις αυτοματα στην κληρωση ωστε να κερδισεις 100 ευρω αν βγεις πρωτος η 50 αν βγεις δευτερος η τριτος! η κληρωση γινεται καθε παρασκευη βραδυ και το ιδιο βραδυ θα ανακοινωνονται οι νικητες.μπορεις να συμμετεχεις καθε εβδομαδα απλα κανωντας like & share (κοινοποιηση)!στο στελνω για να σε ενημερωσω"

Αφήσαμε το μήνυμα όπως ακριβώς το λάβαμε. Ακόμη και το γεγονός οτι δεν έχει τόνους, αποδεικνύει την προχειρότητα του όλου εγχειρήματος. Μήπως φωνάζει από μακριά "απάτη";

Ας είμαστε προσεκτικοί με αυτά τα "αγαθά" μηνύματα που θέλουν να μας κάνουν πλουσιότερους, ομορφότερους, καλοντυμένους με ένα like και ένα share.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News