default-image

Νεκρή μητέρα 3 παιδιών, παρασύρθηκε από αγροτικό που έκανε όπισθεν

Κρήτη
Νεκρή μητέρα 3 παιδιών, παρασύρθηκε από αγροτικό που έκανε όπισθεν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νεκρή, τελικά, είναι η γυναίκα, που παρασύρθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας στο ύψος του κόμβου του Αγίου Ιωάννη στον Χωστό.

Το τροχαίο, για το οποίο είχε γράψει πρώτο το neakriti.gr, αποδείχτηκε όχι μόνο σοβαρό αλλά θανατηφόρο με το "καλημέρα" της εβδομάδας, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια της άτυχης γυναίκας, μητέρα δύο κοριτσιών και ενός αγοριού που έμαθε την δυσάρεστη είδηση από την Αμερική  και έρχεται στην Κρήτη για να αποχαιρετήσει τη μητέρα του.

>>ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΤΡΟΧΑΙΟ ΜΕ ΠΑΡΑΣΥΡΣΗ ΠΕΖΗΣ  ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

Το δυστύχημα σημειώθηκε γύρω στις 6 το πρωί όταν σύμφωνα με τις πληροφορίες ,αγροτικό όχημα σε πάροδο της μικρής γέφυρας που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από την εκκλησία του Αγίου Ιωάννη,παρέσυρε την πεζή, ηλικίας 54 ετών. Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την αστυνομία, ο οδηγός του αγροτικού, στην προσπάθεια του να το ξεπαρκάρει, έκανε όπισθεν, χωρίς όμως πιθανότατα να αντιληφθεί τη γυναίκα που ήταν πίσω από το όχημα.

Αποτέλεσμα ήταν η 54χρονη που δευτερόλεπτα πριν είχε βγει από το σπίτι της για να πάρει το λεωφορείο και να πάει στο ξενοδοχείο όπου και εργάζονταν ως ξενοδοχοϋπάλληλος, να τραυματιστεί θανάσιμα. Συντετριμμένος και ο οδηγός του φορτηγού που δεν εγκατέλειψε τη γυναίκα περιμένοντας να έρθει βοήθεια.

Στο σημείο έσπευσε αστυνομία αλλά και το ΕΚΑΒ μεταφέροντας την στο εφημερεύον νοσοκομείο με τους γιατρούς να διαπιστώνουν απλά και μόνο τον θάνατο της.

Στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, όπου έσπευσε αμέσως η οικογένεια, συγγενείς και φίλοι της άτυχης γυναίκας εκτυλίχθηκαν δραματικές σκηνές και με το δεδομένο μάλιστα ότι στο παρελθόν έχουν θρηνήσει ένα ακόμη συγγενικό άτομο που έχει χαθεί στον βωμό της ασφάλτου.

>>ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΠΑΝΩΤΕΣ ΠΑΡΑΣΥΡΣΕΙΣ ΠΕΖΩΝ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

Η κηδεία της άτυχης 54χρονης θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη.

Ρεπορτάζ: Βάλια Μπούη

φωτογραφία αρχείου

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News