default-image

Ανατροπή πρωτιάς για Ερμή Ζωνιανών!

Ποδόσφαιρο
Ανατροπή πρωτιάς για Ερμή Ζωνιανών!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ερμής Ζωνιανών απολαμβάνει από σήμερα την μοναξιά της κορυφής στην Γ' Εθνική, καθώς με ανατροπή του σκορ στο 94' νίκησε 3-2 τη Ρόδο και εκμεταλλεύτηκε την πρώτη ήττα του Εργοτέλη.

Ήταν ένα παιχνίδι με πολλές συγκινήσεις ως το τελευταίο δευτερόλεπτο. Ο Ερμής προηγήθηκε στο 4' με τον Τοπούζη, που σκόραρε με κοντινή κεφαλιά μετά από φάουλ του Πρωτογεράκη. Η επικίνδυνη Ρόδος αντέδρασε όμως και στο 33' ο Κουρούπης σε μία επέλασή του από αριστερά, κατάφερε να ισοφαρίσει 1-1. Μάλιστα οι Ροδίτες έκαναν μεγαλύτερη ζημιά στα Ζωνιανά όταν στο 57' με σουτ-κεραυνό του Τζιβίλογλου προηγήθηκαν 1-2 στο σκορ.

Ο Ερμής χωρίς να έχει περιθώρια ανοίχτηκε για να σκοράρει στο τελευταίο 20λεπτο. Στο 82' πάλι ο Τοπούζης ισοφάρισε 2-2 για να έρθει στο 94' ο Ανυφαντάκης, στην τελευταία φάση του αγώνα, να πάρει την κεφαλιά μετά από κόρνερ του Ανωγειανάκη και να διαμορφώσει το 3-2 υπέρ του Ερμή.

ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ (Γιώργος Πετράκης): Κόλιας, Κοζυράκης, Πρωτογεράκης, Ανυφαντάκης, Γεωργούλης (61' Πλουσής), Ταβλαδωράκης, Πασαλής (61' Σεχολάρι), Φαμπίνιο, Τοπούζης, Πουλάκης (73' Ανωγειανάκης), Σκουτέλης.

ΡΟΔΟΣ (Σάββας Στεφανίδης): Χειμωνέτος, Καντιμοίρης, Κουρούπης, Νικήτας (58' Τζημογιάνης), Ανδρίκος, Τσιβίλογλου, Χατζηλιόντας, Κωνσταντίνου, Τάντιτς (73' Ιμεράι), Ατματσιδης, Ευγενικός (86' Αμανατίδης).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News