default-image

Ξεκίνημα για τον Εργοτέλη με προεδρικές... ντόπες

Μπάσκετ
Ξεκίνημα για τον Εργοτέλη με προεδρικές... ντόπες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με μία εβδομάδα καθυστέρηση, ο Εργοτέλης κάνει ντεμπούτο στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής.

Οι «κιτρινόμαυροι» πέφτουν κατευθείαν στα βαθιά υποδεχόμενοι σήμερα Κυριακή στις 17:00 τον Πανερυθραϊκό στο Λίντο στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής. Οι φιλοξενούμενοι έχουν πρωταγωνιστικούς στόχους στο φετινό πρωτάθλημα κάτι που τους καθιστά εξαιρετικά δύσκολο αντίπαλο, ωστόσο, οι παίκτες του Γιώργου Μακράκη είναι αποφασισμένοι να… πουλήσουν ακριβά το τομάρι τους.

«Ξεκινήστε να μάχεστε μάγκες»

Μέσα από το λογαριασμό που διατηρεί στο facebook, ο ισχυρός άνδρας της ομάδας μπάσκετ του Εργοτέλη, Βαγγέλη Γιαννουλάκης τόνισε: «Ημέρα αγώνα σήμερα, έπειτα από αρκετό καιρό. Πολλά τα νέα πρόσωπα, πολλοί αυτοί που δεν είναι εφέτος μαζί μας. Να ναι καλά με επιτυχίες στις νέες τους ομάδες ο Ανδρέας, ο Αλέξης, ο Πρόδρομος, ο Αντώνης, οι Μάριοι, ο Νίκος και ο Αλεξάρας! Έφθασε η στιγμή που θα φορέσουν τη φανέλα μας ο Νίκος, ο Μάνος, ο Οδυσσέας, ο Κώστας ο Βερτούδος και οι παλιόφιλοι Κώστας Σταμάτης και Σπύρος-Μαύρο Άτι – Γεωργούτσος!

Καινούργιο πρωτάθλημα, δύσκολο αναμφίβολα με πολλούς ισχυρούς αντιπάλους. Καλή υγεία, δύναμη και πίστη σε όλους. Η ομάδα μία γροθιά, μία παρέα στα καλά και στα δύσκολα και τα όνειρα όλων μας θα γίνουν πράξεις! Εργοτέλης είμαστε. Μαθημένοι να κάνουμε το απίθανο πραγματικότητα! Καλό πρωτάθλημα σε όλους, υγεία στα παιδιά που μάχονται στο γήπεδο και τους προπονητές μας. Όλοι οι υπόλοιποι δίπλα τους στο Λίντο! Start Fighting μάγκες!!!»

Να υπενθυμίσουμε ότι το παιχνίδι του Έσπερου Πατρών με το Μαρούσι αναβλήθηκε καθώς εκκρεμεί η αντιδικία με την Αγία Παρασκευή. Αυτός ήταν ο λόγος που δεν έγινε και το παιχνίδι του Εργοτέλη με τους Πατρινούς στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής της Β' Εθνικής

Σήμερα 9/10 (17:00)

Τρίτων-Κρόνος Αγ. Δημητρίου

Κορωπί-Πρωτέας Β.

Ιωνικός Ν-Απόλλων Σμύρνης

Εργοτέλης-Πανερυθραϊκός (Κυριακόπουλος-Νάστος, κομισάριος ο κ. Μπορμπαντωνάκης)

Περιστέρι- Ν. Κηφισιάς

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News