default-image

Μπαράζ τροχαίων ατυχημάτων με τραυματίες

Κρήτη
Μπαράζ τροχαίων ατυχημάτων με τραυματίες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απανωτά είναι τα τροχαία ατυχήματα που καταγράφονται το Σάββατο στην περιοχή του Ηρακλείου, με τους διασώστες να τρέχουν και να μην προλαβαίνουν τους τραυματίες, καθώς λίγο πριν τις 21:00 το βράδυ σημειώθηκε νέο ατύχημα με τραυματισμό τουλάχιστον δύο ατόμων στην εθνική οδό στο ύψος του Γαζίου.

Σύμφωνα με αναφορές από διερχόμενους οδηγούς το όχημα που είχε κατεύθυνση προς Ηράκλειο βγήκε από τη πορεία του και ανετράπη, περίπου 200 μέτρα μετά από τη διασταύρωση Γαζίου, με συνέπεια τον εγκλωβισμό δύο ατόμων.

Επί τόπου έσπευσε το ΕΚΑΒ το οποίο παρέλαβε σε πολύ καλή κατάσταση δύο αλλοδαπές οι οποίες ευτυχώς φέρουν θλαστικά και άλλα μικροτραύματα, ωστόσο μεταφέρθηκαν στο ΠΑΓΝΗ για τις πρώτες βοήθειες και περεταίρω ιατρικό έλεγχο.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΗΧΑΝΩΝ ΣΤΗΝ Λ. ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΥ

Νωρίτερα, το απόγευμα είχε σημειωθεί μια ακόμη ανατροπή οχήματος και πάλι στην περιοχή του Γαζίου,  αυτή τη φορά όμως κοντά στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου.

Οι δυο επιβάτες του ΙΧ το οποίο κατέληξε στο πρανές του δρόμου βγήκαν από το όχημα με τη βοήθεια περιοίκων και μεταφέρθηκαν από το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, ευτυχώς με ελαφρά τραύματα.

Ρεπορτάζ: Έλλη Κοκάλη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News