Ειδήσεις

Διαμέρισμα τυλίχτηκε στις φλόγες, απαρηγόρητοι μάνα και γιος

Ρέθυμνο: Στο σημείο αμέσως πυροσβέστες πριν επεκταθεί η φωτιά σε γειτονικά διαμερίσματα μετά από την ειδοποίηση των έντρομων γειτόνων.

Παρανάλωμα του πυρός έγινε ένα διαμέρισμα 2ου ορόφου πολυκατοικίας στη συνοικία της Καλλιθέας Ρεθύμνου στην οδό 28ης Οκτωβρίου.

Στο σημείο βρέθηκαν αμέσως δυνάμεις πυρόσβεσης για να κατασβέσουν τη φωτιά πριν επεκταθεί σε γειτονικά διαμερίσματα μετά από την ειδοποίηση των έντρομων γειτόνων λίγο μετά τις 11 το βράδυ της Παρασκευής.

Στο σημείο έσπευσαν τρία πυροσβεστικά οχήματα για την κατάσβεση της φωτιάς που είχε ήδη φτάσει στο μπαλκόνι του διαμερίσματος και έχοντας ήδη κάψει τα πάντα στο πέρασμά της.

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα η φωτιά τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο, έχοντας όμως πια καταστρέψει ολοσχερώς το διαμέρισμα, μπροστά στα μάτια της ιδιοκτήτριας του σπιτιού και του γιου της.

Η φωτιά φέρεται να ξεκίνησε από καντηλάκι που θα πυροδότησε κουρτίνα και δεν άργησε να γίνει το κακό, όπως δήλωσε σύμφωνα με πληροφορίες στο ανακριτικό τμήμα της πυροσβεστικής υπηρεσίας, η ένοικος του σπιτιού, που ευτυχώς έλειπε τη στιγμή που ξέσπασαν οι φλόγες και δεν κινδύνευσε.

Το ανακριτικό τμήμα της πυροσβεστικής υπηρεσίας Ρεθύμνου συνεχίζει την έρευνα για τα αίτια που προκάλεσαν τη φωτιά.

Ρεπορτάζ: Ματθαίος Καπετανάκης

φωτογραφία αρχείου

Σχόλια