default-image

Κάθοδος Κυριάκου Μητσοτάκη στο Ηράκλειο για τα εγκαίνια

Κρήτη
Κάθοδος Κυριάκου Μητσοτάκη στο Ηράκλειο για τα εγκαίνια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξεχωριστό "ποδαρικό" θα κάνει ο επόμενος μήνας για την τοπική Ν.Δ., καθώς ο Νοέμβριος θα βρει τη ΝΟΔΕ Ηρακλείου σε άλλη στέγη... Στα νέα της, πιο λειτουργικά γραφεία επί της οδού Αρχιεπισκόπου Μακαρίου, αντί για τη λεωφόρο Δημοκρατίας, τα οποία θα εγκαινιαστούν με τον πλέον πανηγυρικό τρόπο! Παρουσία δηλαδή του ίδιου του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο αρχηγός της Ν.Δ. αναμένεται στο Ηράκλειο, μαζί με πολυπληθές κλιμάκιο του κόμματος μέσα στο πρώτο 10ήμερο του Νοεμβρίου, για να εγκαινιάσει τα νέα γραφεία της ΝΟΔΕ, αλλά και να μεταφέρει προς την κοινωνία του Ηρακλείου και της Κρήτης το "Σύμφωνο Αλήθειας", το οποίο ήδη από τις μέρες της ΔΕΘ "χτίζει" σημείο προς σημείο, περιοχή προς περιοχή της χώρας η "γαλάζια" παράταξη, υπό το συντονισμό του γραμματέα της Π.Ε. του κόμματος Λευτέρη Αυγενάκη...

Το πότε ακριβώς θα αφιχθεί στο Ηράκλειο ο πρόεδρος της Ν.Δ. δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό. Αυτή τη στιγμή δεν έχει γνωστοποιηθεί συγκεκριμένη ημερομηνία προς τη ΝΟΔΕ. Έχει όμως δοθεί ενημέρωση πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα κατέβει μέσα στο πρώτο 10ήμερο του Νοεμβρίου. Χρονική συγκυρία πλέον ιδανική, μιας και κεντρικά και τοπικά στη Ν.Δ. θέλουν η κάθοδος του προέδρου να συνδυαστεί με τη μετακόμιση της ΝΟΔΕ.

Απόλυτα λογικό, αν μη τι άλλο, καθώς τι καλύτερο από το να εγκαινιάσει τη νέα στέγη της ΝΟΔΕ ο ίδιος ο πρόεδρος του κόμματος!

Από τη μια λοιπόν η μετακόμιση και από την άλλη η επικείμενη κάθοδος του Κυριάκου Μητσοτάκη, που δε θα έρθει φυσικά μόνος του, αλλά αντιθέτως με πολυπληθή κομματική συνοδεία, όπου σίγουρα βεβαίως θα περιλαμβάνεται και ο γραμματέας της Π.Ε. και βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης.

Το ξεκίνημα του ερχόμενου μήνα αναμένεται λοιπόν "καυτό" για την τοπική Ν.Δ. και γι' αυτό ακριβώς καταγράφονται εσχάτως έντονη κινητικότητα και αναβρασμός.

Μάλιστα, σήμερα, στις 8:30 το βράδυ, έχει προγραμματιστεί συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Ηρακλείου, με αυτή ακριβώς την πλούσια ατζέντα. Για του λόγου το αληθές, τα θέματα ημερήσιας διάταξης της αποψινής συνεδρίασης είναι:

- Τελευταίες πολιτικές εξελίξεις.

- Προετοιμασία για την επικείμενη επίσκεψη του προέδρου στην Κρήτη.

- Μετεγκατάσταση γραφείων ΝΟΔΕ.

Πυρετώδεις προετοιμασίες

Τη χαρά του για την επικείμενη μετακόμιση, αλλά και την επικείμενη κάθοδο Μητσοτάκη εξέφρασε στη "Ν.Κ." ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ηρακλείου Καλλέργος Βουλγαράκης.

«Πράγματι υπάρχει ένας αναβρασμός το τελευταίο διάστημα. Ετοιμάζουμε πυρετωδώς τη μετακόμισή μας στα νέα γραφεία μας. Η ΝΟΔΕ Ηρακλείου από τις αρχές Νοεμβρίου θα στεγάζεται πλέον όχι στο γνωστό χώρο, επί της λεωφόρου Δημοκρατίας, αλλά σε νέο χώρο, επί της Αρχιεπισκόπου Μακαρίου.

Είναι κάτι που μας χαροποιεί. Ο νέος χώρος είναι πιο λειτουργικός. Μιλάμε για ένα χώρο 80 τ.μ., στον α' όροφο, ο οποίος θα "σπάει" σε δύο μέρη. Θα έχει δηλαδή δύο διαμορφωμένους χώρους. Ο ένας θα λειτουργεί ως γραφείο του προέδρου της ΝΟΔΕ και της γραμματείας της οργάνωσης και ο άλλος χώρος θα προορίζεται για τη φιλοξενία συνεδριάσεων, συσκέψεων, εκδηλώσεων κ.τ.λ.

Τα νέα γραφεία δεν είναι ακόμα έτοιμα. Αυτόν τον καιρό κάνουμε τα λεγόμενα απαραίτητα μερεμέτια. Βάψιμο, εσωτερική διαμόρφωση κ.τ.λ. Στα τέλη Οκτωβρίου προς αρχές Νοεμβρίου θα έχουμε τελειώσει τα πάντα και θα έχουμε τη χαρά να έρθει να εγκαινιάσει τα νέα μας γραφεία ο πρόεδρός μας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Θα έρθει μαζί με πολυπληθές κλιμάκιο του κόμματος. Μια ακόμα μαζική εξόρμηση, από το κύμα των πανελλαδικών εξορμήσεων που, όπως ξέρετε, έχουν ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό, από τη ΔΕΘ, ανά την επικράτεια της χώρας.

Η Κρήτη είναι μια περιοχή που και ο ίδιος ο πρόεδρος και όλα τα στελέχη, κεντρικά και τοπικά, δίνουμε πολύ μεγάλη βαρύτητα. Οπότε αναμένουμε με πολλή χαρά το κλιμάκιο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ηρακλείου.

Ρεπορτάζ: Μπάμπης Σαββίδης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News