default-image

Αγιασμός σήμερα, αναχώρηση αύριο για το Ρέθυμνο

Μπάσκετ
Αγιασμός σήμερα, αναχώρηση αύριο για το Ρέθυμνο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αποστολή του Ρέθυμνο Cretan Kings αναχωρεί αύριο το πρωί για τη Ρόδο και το απόγευμα θα προπονηθεί στο «σμαραγδένιο νησί» ενόψει της σαββατιάτικης αναμέτρησης με τον Κολοσσό στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Basket League.

Σήμερα το απόγευμα μάλιστα πραγματοποιήθηκε στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» ο αγιασμός της ομάδας.

Τo μυστήριο του Αγιασμού τέλεσε ο Πατήρ Σωκράτης Ξενικάκης, ο οποίος ευχήθηκε πολλές χαρές και επιτυχίες ενόψει της καινούριας σεζόν, λέγοντας: «Εύχομαι υγεία και πολλές αγωνιστικές επιτυχίες αν και δεν είναι πάντα εύκολο. Εμείς θα είμαστε εδώ κοντά σας όπως κάθε χρόνο. Θα σας χειροκροτούμε. Στο 6ο τουρνουά «Πέτρος Οικονομάκης» δείξατε ένα μεγάλο δείγμα του ταλέντου σας. Εύχομαι να έχετε μόνο νίκες στην ομάδα».

Το «παρών» έδωσε ο πρόεδρος της ρεθυμνιώτικης ομάδας  κ. Ηρακλής Μανουκαράκης, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, το τεχνικό τιμ, οι παίκτες και όλοι όσοι εργάζονται για το σωματείο.

Παράλληλα, το μέλος του Δ.Σ. και Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings, Τάσος Τριαντάφυλλος μίλησε στο rethymnobc.gr επισημαίνοντας: «Η νέα σεζόν είναι προ των πυλών. Σήμερα έγινε ο αγιασμός της ομάδας. Αύριο αναχωρούμε πρωί - πρωί για την Ρόδο, με απογευματινή προπόνηση στην Ρόδο.

Η ομάδα αυτή τη στιγμή είναι προσηλωμένη στην προετοιμασία της. Οι αθλητές και το τεχνικό τιμ έχουν περάσει δύσκολα με πολλά ταξίδια και καταπονήσεις αλλά είμαστε έτοιμοι για την έναρξη του πρωταθλήματος. Πάμε να παίξουμε χωρίς άγχος σε μία δύσκολη έδρα. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και πιστεύω ότι με «όπλο» την συγκέντρωση όλων μπορεί να έρθει μία πολυπόθητη νίκη για την ομάδα μας. Εύχομαι υγεία στα παιδιά όλη τη χρονιά για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε σε ένα πολύ δύσκολο όπως αναμένεται πρωτάθλημα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News