default-image

Mητέρα άτυχης Άννυ: Ο πατέρας της δεν ήταν βίαιος!

Mητέρα άτυχης Άννυ: Ο πατέρας της δεν ήταν βίαιος!

Ανατριχαστικές είναι οι αποκαλύψεις της μητέρας της άτυχης Άννυ που περιγράφει την καθημερινότητα του συντρόφου της με το παιδί της και επιμένει ότι δεν ήταν βίαιος τύπος. Με την απολογία της μητέρας της 4χρονης Άννυ, Δημητρίνας Μπορίσοβα, συνεχίζεται στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, η δίκη για την φρικτή δολοφονιά του παιδιού, με κατηγορούμενους τον πατέρα της μικρής, Στανισλάβ Μπακατσίεβ (Σάββα) και τον φίλο του Ναζίφ Αχμέντοφ (Νικολάι), οι οποίοι φέρονται να τεμάχισαν τη μικρή το Πάσχα του 2015, μέσα στο διαμέρισμα σφαγείο επί της Μ. Βόδα.

Η μητέρα σύμφωνα με το protothema.gr  περιέγραψε το «προφίλ» του πατέρα της Άννυ και πρώην συντρόφου της. Αποκαλώντας σε όλη τη διάρκεια της απολογίας της τον πρώην συντροφό της «πρώτο κατηγορούμενο» μίλησε για ένα πατέρα που πρόσεχε την κόρη του, την Άννυ και ο οποίος - όπως επαναλάμβανε πολλές φορές η κατηγορούμενη- δεν έκανε ποτέ χρήση ναρκωτικών μπροστά στην κόρη του!

«Δεν ήταν βίαιος και έδειχνε ότι την αγαπούσε» είπε η κατηγορουμένη και απαντώντας σε ερωτήσεις του προέδρου, ανέφερε πως αρχικά είχε πληροφορηθεί ότι ο πρωην σύντρφός του εκδίδονταν επί πληρωμή ωστόσο αργότερα σταμάτησε. «Ακόμη και μετά τον έβλεπα με την φωτογραφία της Άννυ στα χέρια και να κλαίει» κατέθεσε λίγο αργότερα.

«Όταν η αστυνομία μου είπε ότι "ο σύντροφός σας σκότωσε το παιδί" δεν το πίστεψα. Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα, ήταν ότι μπορεί να την έσπρωξε ο πρώτος κατηγορούμενος (ο Σάββας) να την χτύπησε και να έπεσε το παιδί κάτω» είπε η 25χρονη κατηγορουμένη. «Άρχισα ακόμη να σκέφτομαι ότι ο Νικολάι μπορεί να πήρε το παιδί και αυτός ήταν και ένας από τους λόγους που πήγα στην Αστυνομία και δήλωσα την εξαφάνισή της» ανέφερε. «Σκέφτηκα ότι ο Νικολάι την απήγαγε» προσέθεσε.

"Έσπασε"  όταν αναφερόμενη στην 4χρονη κόρη

Καθ' όλη τη διάρκεια της απολογίας της η Μπορίσοβα «έσπασε» μόνο όταν αναφερόμενη στην 4χρονη κόρη της, είπε στο δικαστήριο ότι δεν πρόλαβε να της προσφέρει την αγάπη που χρειαζόταν διότι η ίδια δούλευε πολλές ώρες σε οίκο ανοχής. «Ήθελα να ήμουν με τη μικρή, την είχα σπίτι και δεν τη χαιρόμουν, ήθελα να δώσω στο παιδί μου μια καλύτερη ζωή» είπε ξεσπώντας σε λυγμούς. «Ήθελα να σταματήσω αυτή τη δουλειά και να παω στη Γερμανία, στον Γερμανό που ήθελε να με παντρευτεί και να ζήσουμε και οι τρεις μαζί» ανέφερε κλαίγοντας.

Η νεαρή γυναίκα, που είχε αφήσει την κόρη της με τον σύντροφό της για να την προσέχει όσο εκείνη βρίσκονταν στη Γερμανία, ανέφερε πως γυρνώντας στην Αθήνα (και ενώ σύμφωνα με τη δικογραφία η κόρη της είχε πλέον φύγει απο τη ζωή), τόνισε στο δικαστήριο πως ο πρώην  συντροφος της, αρχικά της είπε αρχικά πως το παιδί ήταν με την μητέρα του.

Στη συνέχεια όπως κατέθεσε η 25χρονη, ο πατέρας της Άννυ της έλεγε πως το παιδί εξαφανίστηκε «άνοιξε την πόρτα και έφυγε». Παράλληλα, της συνιστούσε να προσέξει τι θα πει στην αστυνομία γιατί μπορεί να της πάρουν την 4χρονη όταν την βρουν, λόγω της δουλειάς που έκανε.

Μεταξύ άλλων, ανέφερε στην απολογία της η κατηγορουμένη: «Γνώρισα το 2009 το Σάββα, είχαμε σχέση, αρχίσαμε να ζούμε μαζί. Ήξερα ότι κάπνιζε μόνο καναβη. Έμεινα έγκυος και αγχώθηκα. Του το είπα αμέσως και εκείνος το συζήτησε με τη μάνα του και μετά μου είπε ότι ήμασταν πολύ νεοί για κατι τέτοιο. Αποφασίσα να το κρατήσω το παιδί, το ήθελα. Δεν είπε τίποτα, ούτε να κάνω έκτρωση μου ζήτησε. Γέννησα το παιδί και ζούσα στη Βουλγαρία. Τα πράγματα ήταν δύσκολα και πήγα στη Γερμανία. Γνώρισα εκεί το Γερμανό, ο οποίος μου είπε να σταματήσω να κάνω αυτό το επάγγελμα και μου έδινε λεφτά για να σταματήσω. Γύρισα στην Ελλάδα και έκανα αυτή τη δουλειά ξανά γιατί δεν μπορουσα να τον πιέζω να μου δίνει λεφτά. Εφερα το παιδί στην Ελλαδα για λίγο καιρό, ειχα βγάλει χαρτιά στην Γερμανια για να πάω το παίδι μου εκεί. Την είχα στο σπίτι μου και δεν μπορούσα να τη χαρώ. Δούλευα από τις 8 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ σε οίκο ανοιχής. Έπρεπε να κοιμηθω. Ήθελα να πάω στη Γερμανία να της προσφέρω μια καλύτερη ζωή. Ρώταγα τη μικρή συνέχεια αν είχε κάποιο παράπονο με τον μπαμπά της, δεν μου είχε πει ποτε τίποτα. Είχα πάντα μόνο ένα φόβο γιατί ο πατέρας της ξυπνούσε μετά από αυτή. Ποτέ μπροστά της δεν έπαιρνε ναρκωτικά, ούτε μπροστά μου. Εγώ ήξερα μόνο για την κάναβη και την καπνιστη ηρωίνη».

«Δεν ήταν βίαιος»

Η 25χρονη κατηγορουμένη ανέφερε πως δεν είχε δει ποτέ την Άννυ χτυπημένη. «Το παιδί δεν ήταν χτυπημένο ποτέ, δεν είχε γίνει κάτι περιέργο ποτέ. Δεν μπορούσε να μου περάσει από το μυαλό. Έπαιρνα τηλέφωνο ήταν όλα καλά, μιλούσα μαζί της. Δεν είχα δει ποτέ το Σάββα χάλια από τα ναρκωτικά, μιλούσε κανονικά μαζί μου, δεν είχα καταλάβει κάτι» είπε και συνεχίζοντας την απολογία της.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News