default-image

Πρωθυπουργός έπαιζε "Pokemon Go" μέσα στη Βουλή

Life
Πρωθυπουργός έπαιζε "Pokemon Go" μέσα στη Βουλή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αρχική μανία που είχε καταβάλλει όλο τον κόσμο, το προηγούμενο καλοκαίρι, με το παιχνίδι "Pokemon Go", μπορεί να έχει καταλαγιάσει, όμως υπάρχουν ακόμη φανατικοί με το παιχνίδι, ένας εκ των οποίων είναι και η Πρωθυπουργός της Νορβηγίας, η οποία δεν αντιστάθηκε και έπαιζε και μέσα στη Βουλή!

Η πρωθυπουργός της Νορβηγίας «συνελήφθη» να παίζει "Pokemon Go", κατά τη διάρκεια συζήτησης στο κοινοβούλιο της χώρας.

Ο φωτογραφικός φακός «έπιασε» την Ερνα Σόλμπεργκ να παίζει το εν λόγω παιχνίδι, σε συζήτηση την Τρίτη. Σύμφωνα με τον Guardian, δεν αποτελεί μυστικό το γεγονός ότι η πρωθυπουργός είναι φανατική οπαδός του "Pokemon Go".

Η μανία της, μάλιστα, είναι τέτοια, που κατά τη διάρκεια επίσημης επίσκεψης στην Σλοβακία βρήκε χρόνο να παίξει το παιχνίδι, δηλώνοντάς το και στους δημοσιογράφους.

Αυτή η τρέλα φαίνεται πάντως ότι έχει... συνεπάρει όλη την πολιτική σκηνή της Νορβηγίας. Η αρχηγός του Φιλελεύθερου Κόμματος, Τρίνε Σκέι Γκράντε, έπαιζε και εκείνη "Pokemon Go" σε συνάντηση για την εθνική ασφάλεια τον Αύγουστο!

Ίσως για αυτό έδειξε κατανόηση για το «παραστράτημα» της πρωθυπουργού, η οποία έπαιζε την ώρα που η Γκράντε μιλούσε στη βουλή. «Εμείς οι γυναίκες μπορούμε να κάνουμε δύο πράγματα ταυτόχρονα», έγραψε στο Twitter η πολιτικός «δικαιολογώντας» την Σόλμπεργκ.

Πηγή: iefimerida.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News