default-image

Κάηκαν καφετέρια, ΙΧ και μηχανή με το "καλημέρα"

Κρήτη
Κάηκαν καφετέρια, ΙΧ και μηχανή με το "καλημέρα"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπαράζ πυρκαγιών από τις 04.15 το πρωί στο Ηράκλειο, με την Πυροσβεστική Υπηρεσία να προχωρά σε διασπορά δυνάμεων προκειμένου να τις σβήσει.

Παρανάλωμα του πυρός έγιναν αυτοκίνητα, μηχανές, και καταστήματα με το ανακριτικό να εξετάζει πολύ προσεκτικά όχι μόνο τα αίτια της κάθε μίας αλλά κι  αν αυτές συνδέονται μεταξύ τους.

Το μπαράζ ξεκίνησε στις 04.15 το πρωί, όταν στο πάρκο Γεωργιάδη φωτιά που εκδηλώθηκε στο κατάστημα - καφετέρια που λειτουργεί στο χώρο, έκαψε τις ομπρέλες σκίασης. Στο σημείο επιχείρησαν ένα αυτοκίνητο με τρείς πυροσβέστες.

Τριανταπέντε λεπτά αργότερα, 04.50 φωτιά εκδηλώθηκε σε αυτοκίνητο τύπου τζιπ στην οδό Μηνά Γεωργιάδη και το οποίο καταστράφηκε. Επιχείρησαν ένα αυτοκίνητο με τρείς πυροσβέστες.

Στην προέκταση του παραπάνω δρόμου και επί της οδού Σκλαβοκάνμπου 11, στις 05.10 φωτιά κατέστρεψε μία μηχανή που ήταν σταθμευμένη και προκάλεσε σοβαρές ζημιές σ' αυτοκίνητο που ήταν σταματημένο δίπλα σε αυτή. Επιχείρησαν ένα αυτοκίνητο με τρείς πυροσβέστες.

Δέκα λεπτά αργότερα, συγκεκριμένα στις 05.20 στη Βίγλα, φωτιά ξέσπασε στο εσωτερικό καταστήματος εστίασης προκαλώντας σοβαρές υλικές ζημιές. Στη Βίγλα επιχείρησαν έξι πυροσβέστες με δύο αυτοκίνητα.

Σε όλες τις περιπτώσεις ο δράστης ή οι δράστες αναζητούνται.

Ρεπορτάζ : Αγγέλα Δουλγεράκη

Φωτογραφία αρχείου

(φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News