Ειδήσεις

53χρονος κατέρρευσε στο θερμοκήπιο και "έσβησε"

Τραγικό επίλογο είχε το μεροκάματο ενός 53χρονου που κατέρρευσε στο χώρο του θερμοκηπίου και έμελλε να μην επανέλθει ποτέ. Απαρηγόρητη είναι η σύζυγος και το παιδί του που δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη,καθώς όπως λέγεται πολλές φορές τον είχαν προειδοποιήσει να κάνει εξετάσεις.

Τραγικό επίλογο είχε το μεροκάματο ενός 53χρονου Αλβανού στο Τυμπάκι καθώς οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι κατέρρευσε το απόγευμα της Τετάρτης στο χώρο του θερμοκηπίου όπου εργαζόταν και έμελλε να μην επανέλθει ποτέ.

Αμέσως μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο περιφερειακό ιατρείο Τυμπακίου όπου έγινε καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση και απινίδωση, αλλά όλα δείχνουν ότι ήδη αργά για τον 53χρονο.

Στη συνέχεια μεταφέρθηκε και στο κέντρο υγείας Μοιρών όπου σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr επαναλήφθηκαν οι ίδιες κινήσεις, αλλά ο 53χρονος δυστυχώς είχε «σβήσει».

Έπαθε πιθανότατα ανακοπή

Απαρηγόρητη είναι η σύζυγος και το παιδί του που δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη,καθώς όπως λέγεται πολλές φορές τον είχαν προειδοποιήσει να κάνει εξετάσεις, ενώ όλα συγκλίνουν στο ενδεχόμενο ο άτυχος άνδρας να έπαθε ανακοπή. Τις οριστικές απαντήσεις θα δώσει η ιατροδικαστική εξέταση.

(Φωτογραφία αρχείου)

Σχόλια