default-image

Τέλος εποχής για τουλάχιστον 4 περιοδικά

Τέλος εποχής για τουλάχιστον 4 περιοδικά

Νέα λουκέτα έρχονται δυστυχώς όπως όλα δείχνουν στο χώρο του τύπου σύμφωνα με το protothema.gr αφού ο Όμιλος Alpha Editions Α.Ε. που εκδίδει τα περιοδικά Hello, 7 Μέρες TV, ΕΓΩ και Τηλεκοντρόλ κ.α., ανακοίνωσε στους εργαζομένους του ότι αναστέλλει την λειτουργία του.

Μια γεύση από τις δυσάρεστες εξελίξεις έδωσε μέσω Twitter, ο δημοσιογράφος Ανδρέας Δερμιτζάκης που εργάζεται στα περιοδικά ΕΓΩ και HELLO: «Σήμερα ανακοινώθηκε το κλείσιμο των περιοδικών ΕΓΩ Weekly, Τηλεκοντρόλ, Κάθε Μέρα με την Αργυρώ, 4Τροχοί, Autobild και MySelf.gr. Ανάπτυξη...»

Στις 29/08/2016 είχε ανακοινωθεί ότι η «ALPHA EDITIONS AE», διάδοχος εταιρεία της εταιρείας «ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΛΥΜΠΕΡΗ» ήταν υποχρεωμένη να καταβάλλει στους συντάκτες και τους απασχολούμενους στο διαφημιστικό τμήμα των περιοδικών της εταιρείας, τις δεδουλευμένες αποδοχές, που δεν τους καταβάλει η «ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΛΥΜΠΕΡΗ ΑΕ» για το διάστημα πριν την αιφνιδιαστική διακοπή της δραστηριότητάς της, δηλαδή από το καλοκαίρι μέχρι και το Νοέμβριο του 2012 μαζί με την αναλογία Δώρου Χριστουγέννων.

Επίσης με την ίδια απόφαση-σταθμό, η εταιρεία ήταν υποχρεωμένη να απασχολεί το εν λόγω προσωπικό με τους ίδιους όρους εργασίας, όπως αυτοί ίσχυαν προ της διακοπής δραστηριότητας της μεταβιβάσασας εταιρείας («ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΛΥΜΠΕΡΗ ΑΕ»).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News