default-image

Σε ύφεση η πυρκαγιά στην περιοχή του Επανωσήφη

Κρήτη
Σε ύφεση η πυρκαγιά στην περιοχή του Επανωσήφη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπό μερικό έλεγχο βρίσκεται από τις 16.00 η φωτιά που καίει από το μεσημέρι της Τετάρτης μεταξύ των οικισμών Αρκαδίου και Δαμανιών του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων στην περιοχή του Επανωσήφη. Η φωτιά έκαψε 1 στρέμμα δασικής, 7 στρέμματα χορτολιβαδικής και 1 στρέμμα γεωργικής έκτασης.

Οι ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής που έσπευσαν στο σημείο κατάφεραν να θέσουν άμεσα τη φωτιά υπό έλεγχο. Η πυρκαγιά έκαιγε σε πέντε διαφορετικά μέτωπα σε μικρή απόσταση. Στην περιοχή παραμένουν 3 οχήματα , 7 πυροσβέστες και ένα τμήμα πεζοπόρων της Πυροσβεστικής.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΜΑΙΝΕΤΑΙ ΦΩΤΙΑ ΜΕ ΠΕΝΤΕ ΠΥΡΙΝΑ ΜΕΤΩΠΑ

Μεγάλη φωτιά με πέντε διαφορετικά μέτωπα ξέσπασε το μεσημέρι της Τετάρτης μεταξύ των οικισμών Αρκαδίου και Δαμανιών του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων στην περιοχή του Επανωσήφη.

Στο σημείο έσπευσαν 5 οχήματα συνολικά με 12 άνδρες. Τα πύρινα μέτωπα έκαιγαν χορτολιβαδικές εκτάσεις. Δεν υπήρξε ωστόσο λόγος ανησυχίας για κατοικημένες περιοχές καθώς σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας τα μέτωπα  εκδηλώθηκαν αρκετά μακριά από οικισμούς.

Η φωτιά εκδηλώθηκε στις 1:25. Άμεσα έσπευσαν στο σημείο 3 οχήματα. Στη συνέχεια κρίθηκε απαραίτητο να ενισχυθούν οι δυνάμεις με ακόμα 2 οχήματα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News