default-image

Τιμήθηκε για την ηρωική του πράξη

Κρήτη
Τιμήθηκε για την ηρωική του πράξη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βραβεύθηκε Ειδικός Φρουρός για ιδιαίτερα διακεκριμένη και εξαίρετη πράξη. Η βράβευση πραγματοποιήθηκε από τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Κρήτης Υποστράτηγο Ανδρέα Δασκαλάκη.

Σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης 5 Οκτωβρίου, στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης, βραβεύτηκε  ο Ειδικός Φρουρός  Άνθιμος Καλλιβρετάκης, ο οποίος τιμήθηκε για ιδιαίτερα διακεκριμένη και εξαίρετη πράξη.

Η βράβευση πραγματοποιήθηκε από τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή  Κρήτης, Υποστράτηγο Ανδρέα Δασκαλάκη, ο οποίος και επέδωσε στον βραβευθέντα Τιμητικό Δίπλωμα και το Μετάλλιο «Αστυνομικός Σταυρός».

Ο βραβευθέντας, με κίνδυνο της ζωής του, την 13/14 Ιανουαρίου 2012, εκτελώντας διατεταγμένη υπηρεσία μαζί με ακόμη ένα αστυνομικό εντόπισε, δύο άτομα τα οποία  έφεραν όπλο (Kalashnikov) και σε προγενέστερο χρόνο είχαν διαπράξει ένοπλη ληστεία, στην περιοχή Μέγαρα Αττικής.

Ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης, εξέφρασε τις ευχαριστίες και τα θερμά συγχαρητήρια για την εξαιρετική πράξη του Ειδικού Φρουρού.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News