default-image

Εξαμελής οικογένεια κινδυνεύει να βρεθεί στο δρόμο

Κρήτη
Εξαμελής οικογένεια κινδυνεύει να βρεθεί στο δρόμο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο δρόμο κινδυνεύει να μείνει 6μελής οικογένεια από την ενδοχώρα της Κρήτης, καθότι σε μια στιγμή οικονομικής αδυναμίας αδυνατεί να φανεί συνεπής στην πληρωμή των ενοικίων και των λογαριασμών της. Το γεγονός μάς περιέγραψε γεμάτος αγωνία και φόβο ο 50χρονος πατέρας της οικογένειας, ο οποίος εδώ και αρκετό καιρό παραμένει άνεργος, έχοντας να μεγαλώσει τέσσερα παιδιά.

Στο σπίτι που μένει καλείται να πληρώνει ενοίκιο 250 ευρώ, πράγμα αδύνατο αυτή τη στιγμή λόγω οικονομικής στενότητας της οικογένειας. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να οφείλει στη σπιτονοικοκυρά του το αστρονομικό ποσό των 1.500 ευρώ! Την ίδια στιγμή, χρωστάει 500 ευρώ σε λογαριασμούς νερού, ενώ η οικογένεια έμεινε 38 μέρες χωρίς ρεύμα, αφού της το είχαν κόψει λόγω καθυστέρησης πληρωμής της οφειλής.

«Αυτή τη στιγμή από το σπίτι που μένουμε μας κάνουν έξωση και, μη έχοντας άλλη λύση, έχω σκεφτεί να πάρω τη γυναίκα και τα παιδιά μου και να πάμε να μείνουμε στην ύπαιθρο», μας λέει αγανακτισμένος ο κ. Μιχάλης Σχολινάκης, πατέρας της οικογένειας, που ζητά βοήθεια προκειμένου να μην καταλήξουν να μένουν στα χωράφια. Ζητάει παράλληλα και μια δουλειά, για να μπορέσει να ζήσει την οικογένειά του. Πρόκειται για άλλο ένα ανθρώπινο δράμα που διαδραματίζεται στην Ελλάδα την εποχή της κρίσης, με ανθρώπους δίπλα μας να περνούν το δικό τους "Γολγοθά" και άλλους να τα έχουν όλα και πάλι να μην τους είναι αρκετά.

φωτογραφία αρχείου

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News