default-image

Νέα έκθεση: Η Άννυ μπορεί να πέθανε από κατανάλωση ηρωίνης;

Ελλάδα
Νέα έκθεση: Η Άννυ μπορεί να πέθανε από κατανάλωση ηρωίνης;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέα σοκαριστική έκθεση ιατροδικαστή αναφέρει ότι η μικρή Άννυ μπορεί να πέθανε απο κατανάλωση μεγάλης ποσότητας ηρωίνης, ενώ το protothema.gr φέρνει στο φως της δημοσιότητας τη φωτογραφία με την κουβέρτα του μικρού κοριτσιού, πάνω στην οποία άφησε την τελευταία του πνοή.

Καμιά φορά, ο ανθρώπινος νους αδυνατεί να συλλάβει το μέγεθος ενός εγκλήματος. Δυστυχώς, ένα τέτοιο παράδειγμα είναι η υπόθεση της μικρής Άννυς, όπου, κατά την έκτη μέρα της ακροαματικής διαδικασίας, η αίθουσα του δικαστηρίου «πάγωσε» και πάλι. Αυτή τη φορά, ήταν το πόρισμα που συνέταξε ο ιατροδικαστής που έκανε την πραγματογνωμοσύνη για λογαριασμό του πατέρα της τετραχρονης, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία και τον τεμαχισμό της.

Στις εννέα σελίδες του πορίσματός του, ο τεχνικός σύμβουλος του Bakardzhiev Stanislavsky, αναφέρεται λεπτομερώς στις συνθήκες του θανάτου του παιδιού, δίνοντας τις δικές του απαντήσεις στα ερωτήματα των δικαστών.

Συμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο θάνατος του τετράχρονου κοριτσιού προήλθε από παθολογικά αίτια, τα οποία μπορεί να οφείλονται σε παραμελημένη λοίμωξη, σε αλλεργική αντίδραση ή σε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών ουσιών. Παράλληλα, όλα τα στοιχεία και χαρακτηριστικά που εξέτασε αποτυπώνονται στην κουβέρτα του ανήλικου κοριτσιού και, σε πολλές περιπτώσεις, ταυτίζονται με τις παρενέργεια που θα παρουσίαζαν ανήλικα παιδιά μετά την κατανάλωση ηρωίνης.

Συγκεκριμένα, στην 7η σελίδα της έκθεσής του ο ιατροδικαστής αναφέρει: «Ο εμετός έλαβε χώρα πολύ κοντά στον θάνατό της... Από τα προαναφερθέντα δύναται να σχηματιστεί η περιθανάτια κατάσταση της Άννυ με εξαιρετικά σημαντική κλινική εικόνα αυτής, η οποία χαρακτηρίζεται απο κεντρική κυάνωση, σχετικά επιταχυνόμενη νεκρική ακαμψία, διαταραχές αναπνευστικής λειτουργίας/ρογχώδη αναπνοή και χολώδη εμετό».

Σύμφωνα με τον τεχνικό σύμβουλο του βιολογικού πατέρα της τετράχρονης, πάνω στην κουβέρτα της βρέθηκαν λεκέδες και υλικο πράσινο-κίτρινης χροιάς, ενώ έχει αποκλείσει την πιθανότητα μεταθανάτιου υλικού.

Στη συνέχεια της έκθεσής του τονίζει ότι ο θάνατος του κοριτσιού μπορεί να προήλθε απο κάποια λοίμωξη η αλλεργία. Στις δύο παραπάνω περιπτώσεις, όμως, όπως αναφερει ο ιατροδικαστής, δεν θα ήταν τόσο σύντομος από τη στιγμή που παρουσίασε τις πρώτες παρενέργειες, ενώ το κοριτσάκι θα διαμαρτυρόταν για την αδιαθεσία που ένιωθε στους γονείς της.

Στη συνέχεια της έκθεσής του ανέπτυξε το ενδεχόμενο το μικρό κορίτσι να έχασε τη ζωή του από κατάποση ναρκωτικής ουσίας. «Η λήψη ηρωίνης από το στόμα είναι εξαιρετικά συμβατή και δύναται να συνδυαστεί και από την εικόνα που περιγράφεται από τον Bakardzhiev Stanislav, αλλά και με τα ευρήματα.

Η ταχύτατη είσοδος στην καταστολή, οι αναφερόμενοι περίεργοι ήχοι που συνάδουν με ρόγχο που εμφανίζεται είτε περιθανάτια είτε κατά τη διάρκεια επιληπτικών σπασμών, η μπλε χροιά των χειλιών, η σχετικά ταχεία εξέλιξη της νεκρικής ακαμψίας και τα εμέσματα στην κουβέρτα αποτελούν πλήρως συμβατά ευρήματα που εμφανίζονται κατόπιν κατανάλωσης ηρωίνης από ανήλικο» καταλήγει ο ιατροδικαστής, που τοποθετεί τον θάνατο του μικρού κοριτσιού στις 3 τα ξημερώματα της 10ης Απριλίου του 2015.

Πηγή: protothema.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News