Ειδήσεις

Παραλίγο να καούν ζωντανοί μέσα στο αυτοκίνητό τους

Τουρίστες έζησαν τον τρόμο και τον πανικό όταν λαμπάδιασε το αυτοκίνητο τους από άγνωστους έως τώρα λόγους και ενώ κινούνταν στην εθνική.

Κινούνταν επί της εθνικής οδού όταν ξαφνικά είδαν το αυτοκίνητο τους να τυλίγεται στις φλόγες και εκείνοι από τη μία στιγμή στην άλλη, να βρίσκονται εγκλωβισμένοι, πρόσωπο με πρόσωπο με τον πύρινο εφιάλτη.

Ο λόγος για Βρετανούς τουρίστες που κατευθύνονταν από Χανιά προς Ηράκλειο, όταν στον κόμβο Αμαρίου, στο Ρέθυμνο, από άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους το ενοικιαζόμενο όχημα τους λαμπάδιασε προκαλώντας τους πανικό.

Το ακινητοποιήσαν στην δεξιά πλευρά του δρόμου και βγήκαν έντρομοι μέσα από αυτό αλλά και συνάμα τυχεροί που κατάφεραν να σωθούν.

Άμεσα ειδοποιήθηκε η πυροσβεστική υπηρεσία που έσπευσε για να σβήσει τη φωτιά ενώ η κυκλοφορία των οχημάτων διεξήχθη με δυσκολία από το συγκεκριμένο σημείο .

Σοκαρισμένοι και οι διερχόμενοι οδηγοί από το θέαμα που αντίκρυζαν με το φλεγόμενο αυτοκίνητο κάνοντας μάλιστα και τον σταυρό τους που βγήκαν ζωντανοι μέσα από τις φλόγες οι επιβάτες του οχήματος.

>>ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΦΩΤΙΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ

Ρεπορτάζ: Βάλια Μπούη

Σχόλια