default-image

Αρπαγή ανήλικης - Βρέθηκαν οι βιολογικοί της γονείς

Αρπαγή ανήλικης - Βρέθηκαν οι βιολογικοί της γονείς

Εξακριβώθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας των βιολογικών γονέων του 6χρονου κοριτσιού που βρέθηκε τη Δευτέρα να ζει με ένα ζευγάρι Ρομά σε οικισμό στον Τύρναβο. Αλλά συνεχίζονται οι έρευνες.

Οι γονείς δεν έχουν δηλώσει την εξαφάνιση ή αρπαγή του ανήλικου κοριτσιού που μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας. Εκεί, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, «Διασταυρώθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας των βιολογικών του γονέων και οι έρευνες συνεχίζονται «Για την εξακρίβωση των συνθηκών τις οποίες περιήλθε στην κατοχή του ζευγαριού».

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΡΠΑΓΗΣ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΜΑΡΙΑ

Ο 42χρονος και η 41χρονη, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας κατηγορούμενοι για αρπαγή ανηλίκων, παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών και κλοπή. Παράλληλα, κατηγορούνται και για υπόθαλψη εγκληματία, καθώς φιλοξενούσαν τον 45χρονο.

Στην έρευνα στο σπίτι του ζευγαριού βρέθηκαν μια συσκευασία με αποξηραμένη κάνναβη βάρους 29 γραμμαρίων, δύο τηλεκάρτες με υπολείμματα ηρωίνης, ένας φορητός υπολογιστής, ένα ρολόι και δύο κινητά που εκτιμάται ότι είναι προϊόντα κλοπών.

Πηγή: eleftherostypos.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News