default-image

Το χλιδάτο γιοτ του Εμίρη αξίας 240.000.000€ στην Κρήτη

Κρήτη
Το χλιδάτο γιοτ του Εμίρη αξίας 240.000.000€ στην Κρήτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η χλιδάτη πλωτή πολιτεία ήταν μέχρι και αργά το βράδυ της Δευτέρας το μοναδικό  θέμα συζήτησης στον κόλπο της Ελούντας και ευρύτερα.

Το πέρασμα από το κοσμοπολίτικο θέρετρο του Λασιθίου ήταν σύντομο αλλά αρκετό για να αφήσει άφωνους όσους αντίκρισαν το εντυπωσιακό γιοτ που συγκαταλέγεται στα πλέον πολυτελή και πανάκριβα διεθνώς.

Ανήκει στον 4ο πλουσιότερο άνδρα των Αραβικών Εμιράτων

Ανήκει στον Εμίρη Abdulla αl Futtaim, τον 4ο πλουσιότερο άνδρα των Αραβικών Εμιράτων με  πλούτη αμύθητα , βίο πολυτελή και με την δική του θέση στην λίστα του Forbes με τους πολυεκατομμυριούχους του πλανήτη.

Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει αν ο ίδιος ή μέλη της οικογενείας του ήταν μέσα στο γιοτ που για ώρες παρέμεινε στον κόλπο της Ελούντας. Εκείνο που κέντρισε πάντως το ενδιαφέρον ήταν το γεγονός ότι στην διάρκεια της Δευτέρας το ιδιωτικό ελικόπτερο που ταξιδεύει παντού μαζί με την υπερπολυτελή θαλαμηγό δεν σταμάτησε να υπερίπταται πάνω από την Ελούντα με την πανοραμική θέα της Κρήτης μάλλον να μαγνητίζει.

Έχει αγκυροβολήσει ξανά στην Κρήτη

Το διάσημο σούπερ γιοτ Radiant είχε βρεθεί ξανά στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ηράκλειο τον Μάιο του 2010 ενώ λίγες ημέρες πριν , κάπου στα μέσα του Σεπτεμβρίου είχε αγκυροβολήσει στην Μύκονο.

Μόλις...240.000.000 ευρώ!

Με μήκος 110 μέτρων, αγοράστηκε από τον  Abdullah Al Futtaim έναντι 240.000.000 ευρώ. Γυμναστήριο , σπα και σινεμά κι ένα από τα καλύτερα συστήματα ασφαλείας είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά του με άλφα και ωμέγα πάντα την απόλυτη χλιδή.

Ο πάμπλουτος Άραβας ιδιοκτήτης του σκάφους είναι πρόεδρος και δημιουργός επιχειρηματικού ομίλου με έδρα του Ντουμπάι στον οποίο ανήκουν δεκάδες εταιρείες και χιλιάδες υπάλληλοι.

Ρεπορτάζ : Στέλλα Τερζάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News