default-image

Ο Εξολοθρευτής γλίτωσε κλήση για... ποδήλατο

Life
Ο Εξολοθρευτής γλίτωσε κλήση για... ποδήλατο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παραλίγο κλήση στον Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ που τη γλίτωσε παρα τρίχα!

Ο Άρνολντ Σβάρτσενέγκερ, βρέθηκε στο Μόναχο και παραλίγο να πάρει κλήση καθώς οδηγούσε πολύ γρήγορα και επικίνδυνα με το ποδήλατο του. Μάλιστα, αυτή η πραγματικά παράξενη είδηση έχει και παράξενο τέλος, καθώς η κλήση τελικά δεν κόπηκε εξαιτίας μιας Selfie!

Το περιστατικό σημειώθηκε την Παρασκευή στον κεντρικό σταθμό του Μονάχου. Στην αντίληψη της αστυνομίας υπέπεσαν δύο ποδηλάτες μέσα στον σταθμό να κάνουν ποδήλατο.

Έτσι, η αστυνομία σύμφωνα με το protothema.gr σταμάτησε πρώτα τον έναν ο οποίος ως δικαιολογία ανέφερε ότι έπρεπε να προλάβει το αφεντικό του, δηλαδή, τους είπε, τον Σβάρτσενέγκερ.

Οι αστυνομικοί φυσικά γέλασαν γιατί θεώρησαν πως είναι η πιο αστεία δικαιολογία που έχουν ακούσει και ότι επρόκειτο για ψέμα, αλλά όταν σταμάτησαν και τον δεύτερο διαπίστωσαν πως όντως επρόκειτο για τον κινηματογραφικό Εξολοθρευτή και τον σωματοφύλακά του. Η δικαιολογία που με τη σειρά του προέβαλε ο Σβάρτσενεγκερ στους αστυνομικούς ήταν πως είχε πρόβλημα με τα πόδια του και δεν μπορούσε να περπατήσει για μεγάλη απόσταση. Επειδή φάνηκε πάντως συνεργάσιμος, αφήνοντας το ποδήλατο, και έβγαλε και selfie με τον αστυνομικό, το περιστατικό έληξε με τον Εξολοθρευτή να φεύγει πεζός από τον σταθμό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News