default-image

Στο «ψυγείο» Χούσκογλου και Τάτσης

Ποδόσφαιρο
Στο «ψυγείο» Χούσκογλου και Τάτσης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μόνο... απαρατήρητες δεν πέρασαν από τους παρατηρητές διαιτησίας οι λανθασμένες υποδείξεις των βοηθών στους αγώνες Βέροια-ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρίπολης και για αυτό το λόγο αναμένεται... καμπάνα.

Συγκεκριμένα, ο Αϊχάν Χούσκογλου που «είδε» οφσάιντ στο γκολ του Φακούντο Περέιρα, παρά το γεγονός ότι ο παίκτης του ΠΑΟΚ καλυπτόταν 2 μέτρα από την άμυνα της Βέροιας, αλλά και ο Δημήτρης Τάτσης που πήρε πάνω του -κάτι που παραδέχθηκε και ο ίδιος- την υπόδειξη πέναλτι στο άγγιγμα του Γιαννούλη στον Βιγιαφάνιες, έλαβαν παραπέμψιμο βαθμό από τους Μιχάλη Καλαθενό και Γεράσιμο Μαζαράκη αντίστοιχα και ως εκ τούτου θα μείνουν εκτός ορισμών τις επόμενες αγωνιστικές.

Σε ό,τι αφορά το ματς της αγωνιστικής, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ, ο Αναστάσιος Σιδηρόπουλος πήρε καλό βαθμό, αφού η μοναδική επί της ουσίας επίμαχη φάση της μπουνιάς του Πατίτο στον Φιγκέιρας δεν λογίζεται απόλυτα ευθύνη του διεθνούς ρέφερι, καθώς η μπάλα παιζόταν σε άλλο σημείο και δεν ήταν δυνατόν να έχει οπτική επαφή με τη φάση.

Βέβαια, δεν ισχύει το ίδιο για τους δύο βοηθούς και τον 4ο διαιτητή, αφού έπρεπε να έχουν δει το περιστατικό.

Πηγή: www.sport-fm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News