default-image

Συνεχίζεται το "λουκέτο" στη Football League

Αθλητισμός
Συνεχίζεται το "λουκέτο" στη Football League

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παράταση της αναστολής στην έναρξη του πρωταθλήματος της Football League αποφάσισε σήμερα το Δ.Σ., καθώς το αδιέξοδο παραμένει στο θέματα των τηλεοπτικών.

Κατά συνέπεια το οικονομικό είναι… βραχνάς για την πλειοψηφία των ομάδων και αναζητούνται πόροι, ενώ προγραμματίστηκε συνάντηση κορυφής με τον Υφυπουργό, Σταύρο Κοντονή την ερχόμενη Πέμπτη για όλα τα «καυτά» ζητήματα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«1. Παράταση της αναστολής του Πρωταθλήματος της Football League.

2. Συνέχιση των διερευνητικών επαφών και συζητήσεων για τα τηλεοπτικά δικαιώματα.

3. Άμεση υποβολή στην ΕΠΟ χρόνιων αιτημάτων της Football League που σχετίζονται με θεσμικά και οικονομικά ζητήματα που την αφορούν. Ενδεικτικά αναφέρονται η μείωση των παραβόλων, η ρύθμιση οικονομικών οφειλών, η αναλογικότητα στην εκπροσώπηση κ.α.

4. Σύγκληση του Διοικητικού Συμβουλίου την Δευτέρα 10/10/2016 και ώρα 14:00 μ.μ. στο οποίο θα συζητηθεί το θέμα της εκπροσώπησης της Football League στην επικείμενη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ στις 14/10/2016.

5. Ομόφωνη απόφαση αποστολής εξωδίκου εγγράφου στην Super League που θα αφορά την διασφάλιση των δικαιωμάτων της Football League τα οποία συστηματικά καταστρατηγούνται.

Επίσης, ανακοινώνεται ότι έγινε αποδεκτό το αίτημα των μελών της Football League από τον Υφυπουργό Αθλητισμού και Πολιτισμού κ. Σταύρο Κοντονή για συνάντηση την Πέμπτη 06/10/2016 στην οποία θα συζητηθούν όλα τα θέματα που αφορούν τις ΠΑΕ μέλη της και το Πρωτάθλημα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News