default-image

Τέλος από τη θέση του επιδιαιτητή ο Βασάρας

Αθλητισμός
Τέλος από τη θέση του επιδιαιτητή ο Βασάρας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παρελθόν αποτελεί ο Κύρος Βασάρας από τη θέση του επιδιαιτητή αφού όπως τονίζεται από ανθρώπους που είναι κοντά του είχε αναλάβει μέχρι την 1η Οκτωβρίου χωρίς πρόθεση να συνεχίσει.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση χθες για το γκολ του Περέιρα που κακώς δεν μέτρησε, ζητώντας από τον Κύρο Βασάρα να αποχωρήσει από τη θέση του.

Ωστόσο, ο πρώην διαιτητής απαντά μέσα από το περιβάλλον του στον «δικέφαλο του βορρά» τονίζοντας ότι ο ρόλος του ολοκληρώθηκε την 1η Οκτωβρίου.

Συγκεκριμένα, το περιβάλλον του Βασάρα διαρρέει πως δεν τον αφορά το τι έγινε στο ματς του ΠΑΟΚ, αφού όπως ανέφερε ο Γιώργος Γκιρτζίκης όταν ο ίδιος ανέλαβε τη θέση του επιδιαιτητή, θα την κατέχει μέχρι την 1η Οκτωβρίου.

Βέβαια όταν είχε γίνει αυτή η ανακοίνωση οι εκλογές της ΕΠΟ ήταν προγραμματισμένες για την 1η Οκτωβρίου κάτι που στην πορεία άλλαξε με την διαδικασία να μεταφέρεται για τις 26 του μήνα.

Μένει λοιπόν να διευκρινιστεί ποιος θα αναλάβει τον συγκεκριμένο ρόλο τουλάχιστον για τις δύο αγωνιστικές που μεσολαβούν μέχρι τις εκλογές.

Θυμίζουμε ότι ο ΠΑΟΚ στην ανακοίνωση του τόνισε τα εξής:

«Επειδή δεν περιμένουμε να αισθανθεί ντροπή και να αποχωρήσει, ξεπληρώνοντας ενδεχομένως γραμμάτια προς τους εντολείς του, σήμερα απαιτούμε από τον Κύρο Βασάρα να μας απαλλάξει από την παρουσία του. Η καλή διάθεση που δείξαμε προκειμένου να ξεκινήσει και να εξελιχθεί ομαλά το πρωτάθλημα ως την οριστική αποχώρηση των καταστροφέων του ελληνικού ποδοσφαίρου εκλήφθηκε ως αδυναμία».

Πηγή: sport-fm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News