default-image

"Τρίζει" η καρέκλα του Κετσπάγια

Ποδόσφαιρο
"Τρίζει" η καρέκλα του Κετσπάγια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εξαιρετικά επισφαλής η θέση του Τιμούρ Κετσπάγια στον πάγκο της ΑΕΚ. Έντονη δυσφορία στη διοίκηση, κρίσιμη η σημερινή μέρα για τον Γεωργιανό προπονητή.

Είναι πολύ πιθανό για δεύτερη σερί χρονιά η βαριά ήττα της ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» να οδηγήσει σε απόλυση προπονητή. Πέρσι ήταν ο Τραϊανός Δέλλας μετά το 4-0, φέτος σε εξαιρετικά επισφαλή θέση βρίσκεται ο Τιμούρ Κετσπάγια μετά το 3-0 από τους «ερυθρόλευκους».

Η «Ένωση» παρουσιάστηκε αδιάβαστη αγωνιστικά και απροετοίμαστη ψυχολογικά, οι επιλογές του προπονητή αποδείχτηκαν κάκιστες τόσο στο στήσιμο της ομάδας όσο και στις αλλαγές του, με αποτέλεσμα οι «κιτρινόμαυροι» να υποστούν μια βαριά ήττα, που δεν τους βγάζει μεν εκτός στόχων αλλά απειλεί να τους εκτροχιάσει για τα καλά.

Το κλίμα στις τάξεις των οπαδών της ΑΕΚ για τον Γεωργιανό προπονητή είναι από χθες βράδυ βαρύ και αποτυπώθηκε αυτό στην ειρηνική επίσκεψη 20-25 ατόμων στο ξενοδοχείο της αποστολής χθες αργά το βράδυ, ενώ είναι προφανές πως έντονη δυσφορία υπάρχει και στις τάξεις της διοίκησης. Και παρά το γεγονός ότι στην ΠΑΕ δεν ήθελαν να πάρουν εν θερμώ αποφάσεις χθες βράδυ, δεν αποκλείεται αυτές να κληθούν να τις λάβουν σήμερα.

Η Δευτέρα είναι μέρα κρίσης για το μέλλον του Κετσπάγια, που έδωσε διήμερο ρεπό στους παίκτες του αλλά είναι αμφίβολο αν αυτοί θα τον ξαναδούν την Τετάρτη. Η διακοπή πρωταθλήματος προσφέρει τη δυνατότητα είτε για να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να αναζητηθούν εκ των έσω τρόποι διόρθωσης των κακών κειμένων, είτε για να υπάρξει άμεση αλλαγή προπονητή. Σήμερα, λογικά, θα υπάρξει η απόφαση για το ποιος δρόμος θα ακολουθηθεί.

Πηγή: sportfm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News